Mennyivel nehezebb a Dark Souls mint a Bloodborne? Miben másabb?
Most a 6. Bossnál járok a Bloodborne-ban és eddig nagyon tetszik. Sokkal nehezebbre számítottam, (Első Souls Like játékom) igaz az elején kicsit az volt de mostmár egész könnyű.
Nagyon tetszik a Ds 1 és a 3 hangulata viszont láttam róla videókat és sokkal nehezebbnek tűnik. Már csak a térkép miatt is mert szerintem sokkal jobban ellehet tévedni mert sok fele visz az út, és a Bloodborne-ban nem. Ez tényleg így van vagy csak videókból lehet ezt érezni? Valamint egy kicsit komplexebb, mérgezés, varázslás, minden van ami a Bloodborneban nincs.
Mennyivel nehezebb a Ds mint a Bloodborne? Válaszokat előre is köszönöm!😊
Fegyverfüggő a nehézség. Meg buildfüggő is.
Igazából nem nehezebbek, csak elsőre fog annak tűnni, mert kicsit más mindegyik játék, és idő beleszokni.
Videót nézve szerintem nehezebb fejben átlátni egy pályát, mint amikor te irányítasz.
A lovagot ajánlanám mindenkinek, de az pont ellenkezője a Bloodborne hősének. Lassú, defenzív, hárításra és ellentámadásra alapul, ellenben nagyon szívós, és a pajzsa a szemből jövő fizikai támadások többségét 100%-ban felfogja.
De őszintén szólva a kasztoknak legfeljebb az első 5 órában van jelentősége, utána már a lovagból is csinálhatsz tűzvarázslót, ha akarsz.
Múlt hét pénteken vettem meg a ds1-et és tegnap fejeztem be. Ma pedig New game+ban végigfutottam rajta mégegyszer. Kicsit csaltam mert néha néztem videokat, mert nen tudtam merre tovább. Viszont egyáltalán nem volt nehéz, sőt talán könnyű is volt.
Most a Ds2 szeretném megvenni viszont azt nem tudom hogy ott is könnyű eltévedni, vagy kicsit lineárisabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!