Yaurin kérdése:
Nem kihalt MMORPG-k?
Figyelt kérdés
Sziasztok, el szeretnék kezdeni játszanu egy MMORPG-vel, elég sokkal játszottam már, B&S, Tera(bár ezzel max 1 hónapot) Aion, Drakensang, Soulworker, Kurtzpel,Guild Wars 2, Black Desert Online, Riders of Icarus, WoW(bár csak tört, havi fizetés nekem nem éri meg) azt hiszem ennyi. Legtöbbel egyedül játszottam (drakensangon kívül, azt 4 évig toltam aztán egyre rosszabb lett, sokan abbahagyták így végül én is) így hamar meguntam a többségüket. Nagyon szeretem ezeket a típusú jàtékokat, és az lenne a kérdésem, tudnátok e még ilyesmiket mondani, ahol viszonylag több magyar is játszik? Igazából azt hallottam ezek közül is egy párról, hogy sok magyar van benne (pl Guild Wars 2) de én valahogy alig találkoztam velük. Előre is köszönöm a válaszokat!2020. aug. 29. 20:46
1/1 anonim válasza:
Ha egy nehezebb, pvp orientált mmo érdekel, ajánlom a Dark Age of Camelot-ot, abból is a phoenix nevű freeshard-ot. Más mmo-val nem nagyon éri meg játszani szerintem, mert content hiányában unalmas a játékmenetük. Még a daoc-ra is azt mondom, hogy próbálj meg életet szerezni magadnak, azzal sokkal jobban le tudod foglalni magad.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!