Ez vajon télleg igaz?
Figyelt kérdés
Barátomtol hallotam hogy xp-n több az fps-ed mondjuk cod 2 ben mint mondjuk win7 en.... arra lennék kiváncsi hogyez igaze..? Mer hétvége körül teszek fel egy win 7 et és nemakarom hogy nagyon csökkenyen az fps em :S Barátom azt mondta több program megijenek win 7 en ésazér vagy nemtudom de léci irjátok meg hogy a win7 leveszie az fps-t thx2010. aug. 5. 12:14
1/6 anonim 

válasza:

Ez vajon téNYLeg igaz?
BarátomtÓl halloTtam, hogy xp-n több az fps-ed mondjuk cod 2-ben mint mondjuk win7-en.... arra lennék kÍváncsi hogy ez igaz-E..? MerT hétvége körül teszek fel egy win 7-et és nem akarom hogy nagyon csökkenJen az fps-em :S Barátom azt mondta több program meg iLYenek win 7-en és azér vagy nem tudom de léGYSZi Írjátok meg hogy a win7 le veszi-E az fps-t thx
A válasz pedig: Nem csak jól kell konfigurálni.
2/6 A kérdező kommentje:
Hogyérted hogy jol kell konfigurálni 32 bites win7 baszod alapbol belassitja akk mivan? de mind1
2010. aug. 5. 12:41
3/6 A kérdező kommentje:
Léc még komikat thx :D
2010. aug. 5. 14:53
4/6 anonim 

válasza:

Baromság. A WIN7-en gyorsabbak a cuccon. Haverod meg hülye :D
5/6 anonim 

válasza:

Helyesírásodon van még mit javítani.
6/6 anonim 

válasza:

ha szar géped van mi a f@sznak raksz win7 et????stay xp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!