Counter Strike adminok! Miért vagytok ennyire szigorúak?
Miért kell főnökösödni mindig?
Figyelt kérdés
Az egyik cs admin megfenyegetett, hogy örökbant fogok kapni, ha nem fejezem be a bind v killt... És mivan azokkal akiknek 630 győzelmük van? Mintha nem lenne életük ezeknek...
Killeled magad mielőtt megölnének? Vagy mi ez a bind v kill?
2020. aug. 19. 17:56
2/9 A kérdező kommentje:
Igen. De csak akkor amikor le akarnak késelni. Gungame szerver.
2020. aug. 19. 18:16
3/9 anonim válasza:
Ezt én is szemétségnek tartom, megérdemled a bant érte. Te se örülnél, ha mindig killné valaki magát mikor éppen megölnéd.
2020. aug. 19. 18:20
4/9 anonim válasza:
Teljesen jogos a bannolás, ha nem vagy hajlandó/képes (főleg figyelmeztetések után) egy közösségi játékban a szabályok szerint és mások játékát vagy szórakozását nem elrontva játszani. Sima trollkodás amit csinálsz, örülhetsz hogy figyelmeztettek és nem rögtön tiltottak. Mégis neked áll feljebb.
2020. aug. 19. 18:23
5/9 A kérdező kommentje:
Ez igaz. Csak valamiért utálom ha lekéselnek, és ha én leszek a vesztes áldozat. Mit csináljak, hogy ne legyek ideges? És eddig 24 győzelmem van. Hogyan legyen nekem 700 győzelmem?
2020. aug. 19. 18:24
6/9 anonim válasza:
Nyilván akinek több száz van, az lehet évek óta ott játszik, és neki sem egyik napról a másikra jött össze. Én úgy látom a kommentekből, hogy inkább frusztrál téged a játék mint szórakoztat, ezért is akarsz másokkal kiszúrni. Pedig lehet ha kicsit benő a fejed lágya, akkor arra rájössz, hogy ez a 700 win meg a 24 is csak farokméregetés egy virtuális statisztikai adat, ami senkit nem érdekel a való életben, mert nem igazi teljesítmény, csak napi X óra kockulás, meg stressz hogy győzz.
Lehet mondjuk fél év múlva bezár a szerver, mert nem fizetik tovább vagy bármi lesz vele. Az a 700 win is megy a kukába az összes teljesítménnyel együtt, és senki nem fog emlékezni az egészre, amin te most szétidegeled magad. Helyette inkább olyan dolgokra kellene koncentrálnod ami a való életben elismert teljesítmény, a játék meg maradjon játék.
2020. aug. 19. 18:35
7/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszi! Szóval a teljesítményt szarjam le? És próbáljak nyugodt lenni? És a lényeg a gyakorlás és a móka?
2020. aug. 19. 18:41
8/9 A kérdező kommentje:
Amúgy szoktam néha nevetni. Például, leakar késelni engemet a csávó, de sikerül időben lelőnni :D
És ehhez hasonlók.
2020. aug. 19. 18:43
9/9 anonim válasza:
Kb ilyen 15 éves vérpistikéket tudom ebből vizionálni már bocs...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!