Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Milyen játékokban lehet...

Milyen játékokban lehet ismerkedni lányokkal?

Figyelt kérdés
Gamer vagyok, de jobban szeretem a jó story/singleplayer játékokat, ezért csak kevés multiplayerrel játszottam az évek alatt.Melyik multiplayer játékban lehet több lánnyal találkozni, ahol elég nyitottak is lennének az ismerkedéshez? Vagy esetleg létezik valami fórum/csoport ahol lehetne ismerkedni? Csak ne League of Legends, mivel nem az én ízlésem :D

2020. júl. 22. 23:09
 1/8 anonim válasza:
100%

Szerintem majdnem mindegyikben vannak lányok, csak nem kötik a nagy nyilvánosságra hogy azok, mert:

A: vagy elkezdneke trollkodni vele, és becsmérelni "go back to the kitchen" stb, nőgyűlölet ilyesmi

B: megpróbálja felszedni őket aki olyan.

Azt hiszem Animal Crossingot sokan tolták lányok is, de alapvetően mindenhol vannak. Fórumokon is szétnézhetsz akár vagy a discord szerójukon, ilyesmi.

2020. júl. 22. 23:12
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsot!

Hát switchem sajnos nincs :/

2020. júl. 22. 23:16
 3/8 Gymnospermatophyta válasza:
50%
GTA V RP szerverek?:)
2020. júl. 23. 02:00
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahol sok lány van:

Star Stable Online

Bár elvétve biztos van fiú is..

2020. júl. 23. 02:09
 5/8 Lena7 ***** válasza:
100%

LOL

WOW

Cod

Pubg

A legtöbb online játékban vannak lányok. Van ahol kevesebben es van olyan hely, ahol többen

2020. júl. 23. 06:35
 6/8 anonim ***** válasza:
32%
Papás mamásban.
2020. júl. 23. 07:42
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az esetek többségében pont az ilyen "gaymer vagyok, de ismerkednék, hol vannak lányok" hozzáállás miatt nem szokták megmondani, hogy azok. Ami a multit illeti, nekem 3 női ismerősöm 3 különböző műfajjal játszik, de a LoL, HotS, WoW ezeknél azért tényleg vannak.

Sok reményt ne fűzz hozzá, lásd első hozzászólást.

2020. júl. 23. 12:47
 8/8 anonim ***** válasza:
45%
Úgyis foglaltak, ne erőltesd
2020. júl. 23. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!