Miért fontos a játékokban a skin?
Uncsim fia Fortniteozik. Állandóan veszik a vbuckot, mert a gyerek akkar venni skineket. Attól mert csili vili kinézete van a karakternek nem lesz tőle jobb játékos.
Meg néztem videókat itt ott, és az egyik gyereknek Csben nem volt skineje, és akommentekbe meg majdnemhogy savazták emiatt.
Ezek nem adnak hozzá semmit a játék tudáshoz, az meg nem mindegy hogy az alap karakterrel mész vagy egy banánemberrel?
Lehet velem van a baj vagy csak túl idős vagyok már ehhez.
Nincs veled semmi baj. Csupán a mai 8-12 éves kis vérpistikéknek ez a "menő" ha minél több skin-ed van. Sajnos ilyen a társadalom, ez ellen nem tudsz mit tenni. Viszont ez miatt több ezret(akár tízezreket) kiadni hogy legyen pár skin-ed, hogy is mondjam... elég nagy... :S Azok akik erre költenek tízezreket azokkal valami nincs rendben. Ha gyerek "követeli" a skin-eket, meg kell mondani hogy nincs és kész. Világválság van, munkahelyek szűnnek meg... Azt sem tudjuk mit hoz a holnap, nem hogy Fortnite és társaira verjék el az emberek a pénzt...
Viszont igen, a skin azt nem befolyásolja hogy hogyan játszol, és hogy hogyan teljesítesz. Na jó max 1 kicsit, mert ugye ha tetszik a karaktered kinézete akkr azért jobb a morálod játék közbe, DE akkor sem kell több ezer/tízezret erre költeni...
Jó mondjuk a CoDban én is megvettem a battlepasst, de csak mert néha ad olyan loadoutot ami pl jó akkor egy ki akarom maxolni a fegyvert és nem kell a nulláról indulni.
De ezen felül ilyen csomagokat nem veszek.
Kérlek ne érts félre, nem azt mondom hogy baj ha 1-1x veszel 1-1 dolgot. A BDO mmorpg-t én is megvettem, meg 1-2 játékot még. A baj akkor kezdődik ha már nem tudsz megálljt parancsolni és már tízezrekről beszélünk amit "kidobsz" 1 játékra csak azért hogy legyen pár extra skin-ed.
Most 1 CoD Battlepass azért nem egyenlő azzal amit írtál hogy "Állandóan veszik a vbuckot". Amig ésszel és mértékkel cselekszel nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!