Online játékokban a pénz vásárlás opciót meg lehet bütykölni valamivel?
Igen, valóvan lehagytam ezt a fontos infót.
Androidosra ezközre gondolok.
#1 vagyok.
Bár szerintem már vagy 2 éve nem használtam a LuckeyPatcher-t, van egy olyan érzésem, hogy a LP-el meg tudod oldani.
Ha tévednék javíts/javítsatok ki. :)
Én is a LuckyPatchert akartam írni :D
Annyi, hogy nem minden játéknál működik, fejlődnek a játék fejlesztők is "sajnos" :/
Pár napja próbálkoztam vele sikertelenül.
Bár csak egy adott alkalmazással próbálkoztam.
Elképzelhető hogy másikka appal menne.
Utána olvastam, hogy nem működik minden alkalmazassal, de nem írták konkrétan, hogy az online game-ekkel van e problémája az LP-nek
Előző vagyok:
Értsd:
Van egy (példa) XYZ.ne fájl amibe belevan írva a Play áruház szerverének az elérése, azaz hogy mely címen keresztül éri el a vásárlási szervert. A Lucky csak annyit tesz hogy ezt az XYZ.ne fájlt kicseréli/átírja egy ugyanilyen nevű módosított fájlra, hogy a program ne a Google szerveire irányítsa rá hanem az általa emulált local "szerverre"
Remélem érthetőbb volt :D
Láttam olyat, hogy online game-t Luckyval és sokaknak sikerült is, de nem mindegyiknél működik.
Gondolom azok az online játékok nem olyan szinten vannak védve.
#8-as
Tudnál linket adni az adott videóhoz?
Ez gyakorlatilag elméleti képtelenség hogy a Lucky tudjon online szerverekhez csatlakozni majd azokat kicserélni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!