Honnan érdemes használt telefont rendelni?
Nem igazán éri meg használt telefont rendelni szerintem..
De facebookon van egy csomó használt telefonos csoport, ahol ha találsz egy szimpatikus vevőt megtudtok beszélni bármit, de én azt mondom hogy max személyesen vegyél használtat, vagy gyűjts még hozzá, és vedd meg az újat.
Itt nagyon sok elektronikus eszköz van nagyon olcsón. Nekem még nem volt rossz tapasztalatom. Tökéletes állapotban mindig minden megjött innen. Nézz rá!
azolcsosag.hu
Ha a környezetvédelmi szempontokat nézzük, használt eszköz vásárlásával nem igazán mented meg a Földet. Ugyanis nem megrendelés után készítenek neked újat, hanem az a készülék már le van gyártva. Ha nem veszed meg, sem te, sem pedig más, akkor abból is elektronikai hulladék lesz ugyanúgy, mint az újra nem értékesített veteránokból.
Emberek tíz- vagy százmillióinak kellene használt telefonokat venni ahhoz, hogy a kereslet annyival csökkenjen, hogy jóval kevesebb újat állítsanak elő. De a legtöbben nem akarnak elavult, lassú, csökkent képességű eszközért pénzt adni, ha vehetnek újat is.
Más dolog, hogy mennyien veszítenék el a munkájukat, ha a gyártás jelentősen csökkenne.
Köszönöm a harmadik válaszadó válaszát is! Hasznos lesz :)
Az utolsót pedig bár megértem... Nem leszek nagy szuperhős, csak mert én egyedül nem veszek újat (bár lehet, hogy az lesz...), viszont inkább mondják azt nekem, hogy nincs értelme, mint hogy bort igyak és vizet prédikáljak. Könnyen egyetértenék, de ha már egyszer élek és szívügyem (mert mindenkinek más az), akkor legalább egy kicsit próbálok tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!