Ps4-et vegyek használtan vagy xboxot?
A ps4-nek melyik az xbox megfelelője? Az xbox one, ugye? Melyiket vegyem? Sosem volt még egyik sem. Kinect sport csak xboxra jó? mi alapján döntsek?
Olcsón, használtan szeretnék valamit, csak hobbinak.
Légyszi, ha válaszoltok a másik tábort ne bántsátok. Az iphone-android harcot is utálom. Köszi!
Hát fő kérdés az lenne hogy multi vagy single játékokkal szeretnél jobban játszani?
Mert ha multi akkor xbox
De ha single akkor ps4
Persze mind a két konzolon van mind a két műfaj de az egyik ebben a másik meg abban az erősebb.
Én ps4 tulaj vagyok és nagyon sok nagyon jó játék van ezen a konzolon az exkluzív címek nagytöbbsége meg magyar felirattal jelent meg.
Pl god of War Spiderman Last of us 2 days gone... Stb
Nekem a gyerekes játékok tetszenek, mint a Pokémon, vagy a plants vs zombies, ezek nem exclusivak, mindkettőre beszerezhető. Meg természetesen a beszerző weboldalakról tajékozódnék, onnan válogatnék, arra a platformra, ami nekem meglenne.
A játék nem igazán szempont, vannak oldalak, ahonnan megoldható a játék beszerzése.
Ha Kinect csak xboxra van, akkor az egy érv az xbox mellett. Várok további válaszokat, téged pedig felpntoztalak. :)
Szerintem inkább single, de a jövőben ez változhat. Úgyhogy nem nagyon tudom, mondjuk, hogy inkább single player lennék. Ment a zöld :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!