Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ps4-et vegyek használtan vagy...

Ps4-et vegyek használtan vagy xboxot?

Figyelt kérdés

A ps4-nek melyik az xbox megfelelője? Az xbox one, ugye? Melyiket vegyem? Sosem volt még egyik sem. Kinect sport csak xboxra jó? mi alapján döntsek?

Olcsón, használtan szeretnék valamit, csak hobbinak.

Légyszi, ha válaszoltok a másik tábort ne bántsátok. Az iphone-android harcot is utálom. Köszi!

2020. júl. 11. 17:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem szeretek mozogni, ezért arra gondoltam, hogy valami olyan kéne, ami megmozgat. Mint a kinect, vagy a move. Ezeknek utána kell nézzek, hogy mennyi használtan, de ezért szeretnék egy "picit" többet, mint egy konzol. :)
2020. júl. 11. 19:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Most irtó drágán adják használtan is a vírus óta sokat drágult.

Most 60 alatt nem igazán kapod meg a legelső zajosabb fajtát sem. A slim-nek már jobb a hűtése az viszont drágább is olyan 70.-ért megy használtan. A Pro-meg már a 90-et veri használtban,szóval eléggé elszabadultak az árak. Gondolom a gyenge euró vagy nem tudom.

2020. júl. 12. 21:01
 13/14 anonim ***** válasza:
Gyenge forintot akartam írni, előző vagyok.
2020. júl. 12. 21:02
 14/14 A kérdező kommentje:
Nem baj, akkor nem most veszek :)
2020. júl. 12. 21:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!