Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter strike 1.6 eredeti...

Counter strike 1.6 eredeti steamet offline módját szabad-e módolni? Ha nem, miért?

Figyelt kérdés
Már raktam az eredeti steam-be kamu létra sprayt, és működik. Gondolkozok, hogy a botokat is rakjam be. vagy inkább online játszak. De botokkal is szeretek játszani.

2020. júl. 6. 21:24
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Értem. Honnan lehet tudni, hogy már ellenőrzték a játékot? Ha a héten nincsen semmi, akkor megúsztam? Mennyi napot várjak? Már bocs, de komolyan nem akarom elveszíteni az első fiókomat.
2020. júl. 7. 21:06
 22/28 anonim ***** válasza:
Ha nem jelent senki, márpedig nemfognak, akkor nemfognak. Mármint ha maga a védelmi rendszer nem vette észre, akkor nem 1hónap múlva fogja nyugi
2020. júl. 7. 21:45
 23/28 anonim ***** válasza:
Mászóval ha első pár nap után semmi, akkor megúsztad
2020. júl. 7. 21:46
 24/28 A kérdező kommentje:
Eddig kutya baja a steamemnek. De ezentúl nem módosítok semmit sem! Szóval megúsztam (még mindig remélem) a bant. Köszi! Hasznosak voltak.
2020. júl. 7. 21:47
 25/28 anonim ***** válasza:
Nincs mitől parázni, nem lesz semmi.
2020. júl. 7. 22:05
 26/28 A kérdező kommentje:
Szuper. :)
2020. júl. 7. 22:06
 27/28 anonim ***** válasza:
Ezt nem értem. 1.6 -ra töltöttem le valami spéci botokat, amik egy bizonyos mapon (csgo -ból koppintott) lespawnolnak, de nem lőnek, nem mozognak, csak a célzást tudod vele gyakorolni bármilyen fegyóval. És ahogy lelősz egyet, újraspawnol. Ezt nagynehezen megcsináltam egy tutorial videóból, még direkt irta a csávó, hogy csak steames CS -vel működik, és így is volt. Nem történt semmi a fiókommal. És a HLTagConverter programot is használom, ezzel cserélem le az eredeti logót, ami ugye a tempdecal.wad file-t írja felül. Nem kaptam vac bant, pedig pár éve megvan az eredeti 1.6. Annyi, hogy ha kézzel ellenőrzöm steamen a játékfájlok épségét, akkor nem működnek a botok, nem lépnek be, vagyis szerintem a Steam valami újraír, felülír a fájlokban, na meg akkor is ugyanez történt, mikor kapott frissítést az 1.6. De ezeket régen csináltam, azóta már nem is vágom hogy kell botokat betenni. Botokra inkább le kell szedni egy steames CS-t, elszeparálni persze a Steam-től, és ha abban vannak integrálva botok, akkor azon gyakorolni.
2020. aug. 8. 06:43
 28/28 anonim ***** válasza:
Nem kaptam semmi bant a steamben! :) 280 óra van már meg nekem! :)
2020. szept. 7. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!