Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Counter strike 1.6 eredeti...

Counter strike 1.6 eredeti steamet offline módját szabad-e módolni? Ha nem, miért?

Figyelt kérdés
Már raktam az eredeti steam-be kamu létra sprayt, és működik. Gondolkozok, hogy a botokat is rakjam be. vagy inkább online játszak. De botokkal is szeretek játszani.

2020. júl. 6. 21:24
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
53%
Valve igazságos? ne viccelj.. Hivatalosan nem lehet modifikálni, másolni sőt még csak egy txt sem átírni. Egész egyszerűen csak nincs olyan fejlett a védelmi rendszer ami ezt érzékelné. Nem, nem azért mert olyan hlyék dolgoznak ott, hanem nincs kereslet arra, hogy legalább egy fokkal jobb legyen.
2020. júl. 7. 17:12
 12/28 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott, hogy a menüt is megváltoztattam:

[link]

Volt valami kis program aminek nagyon egyszerű volt a kezelése ott csináltam magamnak mindent. Ezért sem kaptam semmit.

2020. júl. 7. 17:29
 13/28 A kérdező kommentje:

Klafa! Pedig más oldalakon olvasom, hogy a játékfájl bármi módosítás miatt vac jár! :O És neked hogyhogy kevesebb a pinged? Magyar fun, Joke stb... Engemet kickelt a fun szerver: 100+ping miatt.

Joke szerveren: 20 alatt van.

gungame: néha lemegy 80 alá, de olykor 100/200 között mozog, de a config szerkesztésnek hála nem akadozik.

Túl messze vagyok? Mi a baj? :/ a böngészőben minden gyors, és nem töltök le semmit sem játék közben.

2020. júl. 7. 17:43
 14/28 anonim ***** válasza:

A ping dolog megint egy más tészta.. nekem is szr szokott lenni mostanában, de így estére egész tűrhető.

itt mérd le:

[link]

Ha a pinged kiugrál akkor írj ki egy kérdést, hogy hogyan is lehet javítani. Ez már egy másik kérdés lenne, ezért a gyk szabályaival ütközne.

2020. júl. 7. 18:14
 15/28 A kérdező kommentje:
:) köszi mindenkinek. Ha eddig nem történt baj a fiókommal a steamen akkor ezután már nem is fog? Milyen gyakran ellenőrzik a fájlokat?
2020. júl. 7. 18:17
 16/28 anonim ***** válasza:
Mit fosol? Ha vacolnak is, csinálsz másik accot és olcsón megveszed az 1.6-ot. Egy próbát megér :)
2020. júl. 7. 19:45
 17/28 A kérdező kommentje:
Ez az első fiókom és nem akarom elveszíteni. És kérdeztem valamit :D
2020. júl. 7. 20:26
 18/28 anonim ***** válasza:
A fiókot nem veszíted el, csak az adott "játékot"
2020. júl. 7. 20:50
 19/28 A kérdező kommentje:
Meg az összes vac védett szerót nem? De eddig nem történt semmi. Vagyis szerintem ezután sem fog. Remélem!
2020. júl. 7. 20:56
 20/28 anonim ***** válasza:
Nem. Ha csalsz go-ban, akkor nem fognak kibannolni tf2-ből pl. Tehat csak az 1.6-ra vonatkozna. Botozni tudsz akkor is stb
2020. júl. 7. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!