Counter strike 1.6 eredeti steamet offline módját szabad-e módolni? Ha nem, miért?
Eszembe jutott, hogy a menüt is megváltoztattam:
Volt valami kis program aminek nagyon egyszerű volt a kezelése ott csináltam magamnak mindent. Ezért sem kaptam semmit.
Klafa! Pedig más oldalakon olvasom, hogy a játékfájl bármi módosítás miatt vac jár! :O És neked hogyhogy kevesebb a pinged? Magyar fun, Joke stb... Engemet kickelt a fun szerver: 100+ping miatt.
Joke szerveren: 20 alatt van.
gungame: néha lemegy 80 alá, de olykor 100/200 között mozog, de a config szerkesztésnek hála nem akadozik.
Túl messze vagyok? Mi a baj? :/ a böngészőben minden gyors, és nem töltök le semmit sem játék közben.
A ping dolog megint egy más tészta.. nekem is szr szokott lenni mostanában, de így estére egész tűrhető.
itt mérd le:
Ha a pinged kiugrál akkor írj ki egy kérdést, hogy hogyan is lehet javítani. Ez már egy másik kérdés lenne, ezért a gyk szabályaival ütközne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!