Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit gondoltok a Thevr srácok...

Mit gondoltok a Thevr srácok munkásságáról?

Figyelt kérdés

2020. jún. 16. 16:31
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
84%
De egyébként is ezek már mindent csinálnak, a Mónika shows jellegű hlyüeségtől mindent. Hol van a nevühöz méltó VR tartalom, VR játék végigjátszások. SEHOL!
2020. okt. 22. 09:55
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként érdemes a vr hivatalos fórumán nézni a kommenteket. Ott találtam ezt a még nem törölt kincset:D Kicsit rosszban vannak OW Zolival.

Link:

[link]

2020. okt. 22. 10:24
 43/53 anonim ***** válasza:
25%
Amúgy engem az elképeszt, hogy kommentelők a VR anyagi helyzetén aggódnak ahelyett, hogy a saját életüket élnék...
2020. okt. 22. 10:30
 44/53 anonim ***** válasza:
100%

már törölte

[link]

2020. okt. 22. 10:36
 45/53 anonim ***** válasza:
89%
Ezt benézték a srácok. Azt hitték ők nekik mindent szabad, annyira high tech cuccokat mutogattak be mindig a tech csatijukon, meg fényezték mindig a nagy almát, aztán most meg csúnyán megszívták. Sajnálom picit őket, de örülök is, hogy leestek picit a lóról. Túl sok mindent mertek már megengedni maguknak. Nem is értem minek közvetítették azt a almás eseményt, amikor magyaroknak alig van pénzük ilyen drága telefonra vagy ipadre. Viszont igen, azt baromira ijesztő mennyi fanatikusuk van, akik azt írják kommentekbe, hogy nem tudtad este aludni, meg mennyire megrázta őket ez a hír...stb . Itt látszik mennyi sok lelki sérült ember van, akik ennyire függnek a VR-tól vagy más streamerektől, hogy minden pénzüket nekik adják, csak azért mert mennyire imádják őket, sőt életük részük már, holott sosem találkoztak már. Ráadásul ezt a VR még nem használja ki, vagy nem látják ezt a hatást még, de az ilyen Ruben félék na azok már nagyon felismerték az embereket mennyire lehet manipulálni meg mi kell nekik. Nem is kell játszani, csak ülni a kamera előtt és pofázni a lelkidolgokról meg őket meghallgatni és megy a sok donate, cheer, undorító ez a Ruben gyere. Valószínűleg VR-ról lejön a ban, de ha nem, akkor mennek a ytbra és kész. Ugyanúgy megfognak tudni ebből élni, nem kell ezen parázni. Viszont ha fb re mennek át, azzal eléggé szembe köpik magukat, mert minden HH-ban szidták az FB-t és az FB Gaminget, szóval oda nem lenne értelmük menni.
2020. okt. 22. 16:20
 46/53 anonim ***** válasza:
84%
A youtubeot se dícsérték azért. De ez tényleg olyan, mint egy szekta, mint a Hitgyüli. Behülyítenek sok embert, azok meg odadobják nekik a kajára valót is...
2020. okt. 22. 17:52
 47/53 anonim ***** válasza:
81%
a tech csatornájuk korábban tetszett, bár rendszeresen nem néztem, csak hébe-hóba ránéztem, ha valami érdekelt. viszont most nemrég megnéztem egy játék videójukat, mert a játék érdekelt volna, de amit művelnek az szinte teljesen élvezhetetelen és minősíthetetlen volt.
2020. okt. 24. 13:39
 48/53 anonim ***** válasza:
17%
Már visszaállították a csatornájukat tegnap. Nem lepődtem meg, gondoltam, hogy ki lesz bulizva.
2020. okt. 24. 13:45
 49/53 anonim ***** válasza:
34%
Egyértelmű, hogy visszakapták a csatijukat. Azért Vr mögött háttérben ott áll egy Telekom nevű cég, amiről nem beszélnek nyíltan, de kapcsolatuk meg van. Viszont ez felveti a kérdést twitchnél, mi értelme a 3 strikenak, ha úgy sem perma bant kap az illető. De az egészben az a gusztustalan, hogy Zalánt vagy Vv Somát (nem kedvelem, nem néztem), de ők 3 strikeg sem jutottak el egyből perma bannt kaptak, ami szánalmas twitch részéről. Azért permázmi 2-csatit mert egyik Irl liveban háttérben 2 lány meghúzta egymás haját másik meg egy 15 éves lánnyal beszélt a szexről, ezek mind nevetséges és szánalmas okok. Viszont a legtöbb streamer a zenéért sír, meg hasonlókért, csak nem tudom minek ha 3-strike után úgy sem végleges bant kapnak. Nem azt üondom Vr végleges bant érdemeltek volna, csak twitch részéről össze vissza büntetik a csatikat és nem egyformán.
2020. okt. 24. 16:23
 50/53 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam hogy visszakapják a csatornájukat. De nem értem ezt a sok kárörvendőt, még ha végleges is lett volna a bann és vége lett volna a vidis karrierjüknek (amit nehezen képzelek) akkor is találtak volna normális munkát. Pisti dolgozott már rendszergazdaként, mindketten remekül értenek az informatikához, remek kapcsolati rendszerük van a srácoknak ami igen számít a mai világban. Ráadásul ismertek és sokan kedvelik is őket így a kárörvendésnek végképp semmi értelme nincs.
2020. okt. 29. 17:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!