Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek Anthony...

Mi a véleményetek Anthony Fantano, a "fantano" és a "theneedledrop" youtube csatornák atyjának munkásságáról?

Figyelt kérdés

2020. jún. 11. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én szoktam nézni, legalábbis általában olyan albumoknál amiket én is meghallgattam. Ez főleg hip hop, de már volt egy pár olyan példa is, hogy más műfajokba tartozó albumokat részben miatta hallgattam meg, és ezekkel általában elégedett voltam. Szerintem értelmes ember, jól adja elő magát. Tehát mondhatjuk hogy az egyik kedvencem.

A véleményeivel persze lehet egyetérteni vagy kifogásolni, de hát normális ember nem is azért néz/olvas review-okat, hogy a saját véleményét hallja vissza.

2020. jún. 11. 15:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Tekintve hogy Magyarország eléggé elmaradott könnyűzenei kultúra tekintetében, már azon is csodálkozom, hogy itt a Gyakorin találkozom a nevével, de értelemszerűen örülök neki.

Évek óta követem a munkásságát, jó meglátásai vannak, bár értelemszerűen vannak dolgok amikben nem osztom a véleményét (ilyen pl. a The Bends helyezése a Radiohead rangsorában vagy hogy túlértékeltnek tartja a MBDTF-t). Összességében kedvelem, tulajdonképpen ő az egyetlen youtube-os zenekritikus akinek érdekel a véleménye.

Plusz ezt itt hagyom (Melon és MC Ride):

https://www.youtube.com/watch?v=4uAuXdCg6e4

2020. jún. 11. 21:30
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Én is összességében bírom...

#2. Te hova helyezted volna a The Bendst? Ha jól emlékszem 6. volt...

Szerintem az egész oké.

Én a The King of Limbsen csodálkoztam, hogy utolsó, mert nekem az mindig benne volt a top 3-ban.

De lehet, hogy igaza van ebben... Nem tudom eldönteni.

Így is úgy is imádom a Radiohead összes lemezét. :)

Én a Kid A-t tettem volna első helyre egyébként, ami 3. lett, szerintem ez teljesen elfogadható.

Ha esetleg hallgattok Toolt, akkor arról mit gondoltok, hogy a legutóbbi lemezüket 10/4-re értékelte?

Én sem vagyok amúgy maximálisan megelégedve az új lemezzel, de azért ezt speciel én is túlzásnak éreztem...

Van olyan Lil Pump album, amit sokkal többre tart, az egyikre 10/7 pontot adott (igaz sosem hallottam azt az albumot még, de nagyon meg leszek lepve, ha csak említhető egy lapon is, bármelyik Tool albumnál)...

Illetve ha találkoztatok a Pink Floyddal kapcsolatos véleményével, azokról mit gondoltok?

UI: Mi az az MBDTF? :D

Bocsi, de így nem ugrik be semmi...

2020. jún. 12. 18:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok

Kanye West - My Beautiful Dark Twisted Fantasy

Szerintem az évtized legjobb hip hop albuma a To Pimp A Butterfly-al együtt (Kendrick Lamar)- A többi műfajhoz én annyira nem tudok hozzászólni.

2020. jún. 12. 18:53
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem ismerem, nem vagyok otthon ebben a műfajban, de akkor majd most lesz mit hallgatnom...

Ha azt mondod, hogy az évtized legjobb hip-hop albuma, akkor egy próbát megér. :)

2020. jún. 12. 18:56
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a The Bends a négy legjobb lemezük egyike az In Rainbows, az OK Computer és a Kid A mellett. Amúgy szerintem is a Kid A a legjobbjuk. Szerintem a The King of Limbs a gyengébb albumaik közé tartozik, de abszurd hogy utolsó helyre került a Pablo Honey helyett, ami egy sablonos Pixies-Dinosaur Jr. tribute lemez véleményem szerint csak kettő igazán jó számmal (You és Blow Out).

Sajnos a Toolhoz nem tudok hozzászólni, csak egy lemezt hallottam tőlük (Ænima), az meg nem nagyon tetszett, így a velük való ismerkedésem egy ideje szünetel. Bár már évek óta tervezem végighallgatni a Lateralust, máig nem tudtam rávenni magam hogy nekiálljak.

Ha végighallgattad a MBDTF-t örülnék ha megosztanád a véleményed róla. Szerintem egy mestermű és igazat kell adnom a másik válaszolónak, tényleg az évtized legjobb hip hop albuma.

2020. jún. 12. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!