Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mit gondoltok a Thevr srácok...

Mit gondoltok a Thevr srácok munkásságáról?

Figyelt kérdés

2020. jún. 16. 16:31
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
38%
ha ők káromkodással és ordítozással ennyi mindent eltudtak érni akkor nekem oké.
2020. jún. 16. 18:55
 2/53 anonim ***** válasza:
69%

Régebben rendszeresen néztem őket, de mostanra inkább hanyagolom. Pisti valahogy már kicsit sok lett, hogy állandóan üvölt meg káromkodik. Ha nézem is őket max akkor mikor Jani streamel, ő valamivel nyugodtabb.

De akárki akármit mond hazai szinten még mindig az első helyen állnak, ami nem véletlen.

2020. jún. 16. 19:51
 3/53 anonim ***** válasza:
67%

A gyomrom forog tőlük hogy bármire rá akarok keresni, egyből ők az első találat. A másik srác még szódával elmenne, pistigyerektől visítófrászt kapok. Mint valami retardált hiperaktív napközis, egy felnőtt testébe zárva.

De sajna ezeket a Youtube nem túl magas átlag életkorú közönségének el lehet adni.

2020. jún. 16. 20:39
 4/53 anonim ***** válasza:
74%
Régen néztem őket, de ma már nem. Kicsit sok lett pisti meg én nem szerettem ezt a streames dolgot, amíg igényes vágott videókkal jöttek addig voltak nézhetőek számomra. Utána jött ugye h mindenki hülye aki vmi kis kritikát mer megfogalmazni és stb.
2020. jún. 16. 21:45
 5/53 anonim ***** válasza:
77%

Én azt szerettem, amikor youtubera tették fel a cuccokat, megvágva. Emlékszem gimiből hazamentem és az első dolgom volt nézni az aznapi részt. De aztán ez a twitches streames dolog nekem nem jött be. Nem tudok mindennap a twitchen lógni, lemaradok a sztoriban, youtubeon meg nem fogok megnézni 4-5 órákat. (Most már 1-2 de ez sincs megvágva)

A másik, hogy a srácok anno a horror és rage játékokkal tűntek ki. Nekem fáj, hogy az Outlast 2 nem lett végigjátszva.

Alapvetően nekem nincs problémám velük, mondjuk tény, hogy sokat káromkodnak, (erre van igény, twitchen a chat értelmi szintjét látva), csak nekem ez a felületváltás nem jött be.

2020. jún. 16. 22:45
 6/53 anonim ***** válasza:
30%
Ez a sok ordítozás, káromkodás csak egy show, amivel a tizenéveseket akarják szórakoztatni. Aki látta már tech-videójukat, vagy követi a Happy Hour nevű napi műsorukat, az tanúsíthatja: a való életben egyáltalán nem ilyenek. A közhiedelemmel szemben Pisti az agy, Jani elképesztően buta- általában csak annyit tud hozzátenni a beszélgetésekhez, hogy "ez szerintem is így van", vagy "ez amúgy tényleg nagyon gáz".
2020. jún. 17. 11:45
 7/53 anonim ***** válasza:
60%
#5: Nekem egy órányi videót megvágni anyagtól függően 2-3 óra, de volt már olyan is, amivel 10 órát vacakoltam. Egyszerűen nem éri meg. Twitchen óránként több tízezer forintot szednek össze donate-ekből meg feliratkozásokból, egy fél napig vágott videót meg szinte azonnal demonetizál a Youtube algoritmusa, vagy beclaim-eli valami paraszt, hogy az az ő videója. Csak szenvedélyből nem lehet üzemeltetni az ország legnagyobb gaming csatornáját.
2020. jún. 17. 11:50
 8/53 anonim ***** válasza:
39%
Semmi bajom nincs velük. Ők a legnormálisabb streamerek az országban, fix műsorok van mindig. Reggel talkshow, délután játékok és mindig a legújabb játékokkal játszanak. Amit keresnek pénzt azzal sem dicsekednek, és sokszor költik a stúdiójukba a pénzt. Nem sajnálom tőlük és nem vagyok rá irigy. Engem inkább az ilyen Ruben, félék idegesítenek, akik 23 évesen Pesten lakást vett meg a streamje csak kaszinóból áll és Mónikát néz vagy vmilyen hülye ytb videót és azt oltja. Alig játszik vagy ha igen a legminimálisabb interakció kelljen hozzá és rommá keresi magát.
2020. jún. 18. 02:36
 9/53 anonim ***** válasza:
85%

Én szoktam nézni a streameket, alapvetően kedvelem őket, bár azt el kell ismerni, néha akkora baromságokat képesek kijelenteni tök határozottan, hogy az fáj. Szerencsére nem ez az általános azért, különben nem nézném.

A HH is egy érdekes dolog, vannak baromi jól sikerült epizódok, pl. amikor a rockzenészekről volt szó, vagy amelyikben Pisti az anyósától kölcsönkapott pénzről mesélt. Néha viszont abszolút felejthető a műsor, és max arra jó, hogy evés, fürdés stb. közben szóljon valami a háttérben. Bár ezt értem is, nyilván így ezredik részhez közeledve már nehéz új témákat találni, ami le is köti a hallgatóságot. Az viszont határozottan tetszik, hogy Balázst is bevonják, üdítő színfolt a csávó.

2020. jún. 22. 19:04
 10/53 anonim ***** válasza:
79%
én néha ránézek a tech csatornájukra, főleg, ha érdekel valami, amivel foglalkoznak, de a műszaki cuccok se nagyon érdekelnek és a játékok még annyira sem. szóval csak nagyon ritkán nézem őket.
2020. jún. 25. 01:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!