Star Wars Squadrons előzetes vélemény?
20: A High Republic neked nem új korszak? Miért mondod azt, hogy képtelenek elengedni a Skywalker Sagát? :D A High Republic az pont az elengedése. Majd ha 2022 utánra bejelentenek egy új filmet, vagy új sorozatot, ami megint a Skywalker Sagát célozza meg, akkor már lehet verni a vészharangot, hogy még mindig itt vagyunk leragadva. De szerintem még túl keveset tudunk a jövőről ahhoz, hogy ezt így kijelentsük. Ezért is sajnálatos, hogy a koronavírus miatt lefújták az augusztusi SW Celebrationt, mert ott biztosan kiderült volna, mi lesz 2022-ben és utána.
A Legends-es Old Republic-ot meg elenyésző számú ember ismeri, szóval merő túlzásnak gondolom, hogy többen háborodnának fel az átírásán, mint Luke TLJ-verzióján.
,,A High Republic neked nem új korszak? Miért mondod azt, hogy képtelenek elengedni a Skywalker Sagát? :D A High Republic az pont az elengedése. "
Direkt érted félre, amit írok? A kockázatvállalásról beszéltem, és arról, hogy a High Republic már önmagában ennek a hiánya.
Ha mégis én fogalmaztam félreérthetően, akkor világosan leírom, nem, nem vagyok szellemi fogyatékos, tisztában vagyok vele, hogy a High Republic egy új korszak. Így már jobb?
,,Rohadtul nem akarja elengedni ezt az idősíkot a Disney, 10 éve a Skywalker sagan ülnek, ami gyakorlatilag meglövi az EA-t is, hiszen már annyi minden van belesűrítve ebbe az idősíkba, hogy itt már egyszerűen nem lehet újat mutatni. A Fallen Order tök jó volt, de azt se játszhatják el negyvenszer (bár, ha jól tudom, már készül a folytatása..)"
Ok, lehet én voltam félreérthető, akkor fentebb tisztáztam. De ennek a bekezdésnek rohadtul nem ez volt a lényege, ráadásul a hsz-ben említettem a High Republicot, szóval ez így ebben a formában egyszerű, kákán is csomót keresés :)
,,A Legends-es Old Republic-ot meg elenyésző számú ember ismeri, szóval merő túlzásnak gondolom, hogy többen háborodnának fel az átírásán, mint Luke TLJ-verzióján."
Ne értsd félre direkt amit mondtam, nagyobb népharag alatt nem több emberre gondoltam, és ezt te is nagyon jól tudod, a felháborodás mértéke lesz sokkal nagyobb.
Akkor már igaz lesz az általad (?) gyakran hangoztatott, "kisebbség sírása" dolog :)
"A kockázatvállalásról beszéltem, és arról, hogy a High Republic már önmagában ennek a hiánya."
Na ez az amit nem értek. Miben nyilvánul meg, hogy a High Republic a kockázatvállalás hiánya? Abban, hogy ez egy olyan korszak, amiben korábban semmi nem volt, így nincs nagyon mit átírni?
"Ne értsd félre direkt amit mondtam, nagyobb népharag alatt nem több emberre gondoltam, és ezt te is nagyon jól tudod, a felháborodás mértéke lesz sokkal nagyobb."
Nem értettem én félre direkt. Amúgy nem, nem tudom, hogy mekkora lesz a felháborodás :) még nem történt meg. De nem ismerek igazán nagyobb Old Republic rajongói köröket, szóval nem tudok következtetni sem.
,,Na ez az amit nem értek. Miben nyilvánul meg, hogy a High Republic a kockázatvállalás hiánya? Abban, hogy ez egy olyan korszak, amiben korábban semmi nem volt, így nincs nagyon mit átírni?"
Leírtam az eredeti hozzászólásomban.
A rajongók szerintem (nincsenek nálam közvéleménykutatások, megint csak javíts ki ha tévedek) sokkal kíváncsibbak lettek volna az Old Republicra, a totális, nagybetűs SW-ra, a totális Jedi-Sith háborúra (most tegyük félre a Legends karaktereket)
Csak itt már rengeteg a fanok által közkedvelt, népszerű karakter és történet van, ami nem a kánon része, így ha ezeken változtatnának nagyon, vagy leváltanák őket (szóval összegezve, elrontanák az egészet), akkor megint az lenne, fokozottan, mint ami a TLJ-nél volt. Ez lenne a kockázatvállalás, és ez az, amire az emberek talán jobban vágytak volna.
Ehelyett jön a High Republic, ami nyilvánvaló lehet jó lesz, én is nagyon várom már hogy mit hoznak ki belőle, (nem fogok úgy fikázni valamit hogy még nem hogy ki se jött, de nem is tudunk róla semmit) de már maga a tény, hogy miután teljesen kifacsarták a Skywalker saga-t és már tényleg mindenki halálra unja, elővesznek egy olyan korszakot, ahol szinte semmit nem tudnak elrontani (a legrosszabb forgatókönyv az kb, hogy szürkék lesznek a karakterek és senkit nem fog érdekelni az egész), remélem érted na :)
(Mondjuk egy dologra kíváncsi vagyok és ezt a High Republic fogja nekem megválaszolni, mégpedig az, hogy Yoda honnan tud a kettő szabályáról, mondom, érdekes lesz ez, de nem is ez a problémám vele, sőt, nem is a High Republic létezésével van a bajom)
Na most már van gameplay, valamint elvileg minden tartalom elérhető lesz az első naptól kezdve, nem lesznek fizetős DLC-k sem.
Én továbbra is azt gondolom, hogy ez a játék önmagában nem elég érdekes ahhoz, hogy az EA Play húzócíme legyen..
Aki szereti a Star Warst ÉS a repülőzést/űrhajózást úgy önmagában, az esetleg megpróbálhatja, de amúgy..
Nekem ez továbbra is egy jobb grafikájú és összetettebb squadron battlesnek tűnik (le lehet ugatni nyugodtan xd), ha annyira nem érdekel akkor én inkább a Battlefront 2-t venném meg (ha persze még nincs meg), amiben ugyanúgy vannak űrcsaták, mellé egy csomó másik játékmód, lehetsz jedi/sith, van kampány stb, ráadásul jóval olcsóbb is, mint ez a játék lesz
Kérdező, csak azért ne rendeld elő, mert Star Warst, főleg, hogy az előzetes alapján te is azt mondtad, hogy annyira nem érdekel téged.
Mondjuk kíváncsi lennék a mostani véleményedre így, hogy már van belőle gameplay is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!