Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Star Wars Squadrons előzetes...

Star Wars Squadrons előzetes vélemény?

Figyelt kérdés
Most láttam, hogy megjelent a Star Wars Squadrons-nak az előzetese engem annyira nem hozott lázba. Nektek mi a véleményetek? Elő rendeljem ne rendeljem. Nem akarok úgy járni mint sok más játékos, hogy előrendeli aztán csalódik egy hatalmasat.

2020. jún. 15. 22:25
A kérdező szavazást indított:
Igen rendeld elő
Ne, ne rendeld elő
12 szavazat
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
84%

Torkig vagyok már azzal, hogy a Disney csak az előzménytrilógia világában hajlandó fürdőzni. Lassan 10 éve birtokolják már az SW franchise jogait, de szinte alig volt eddig valami önálló ötletük.

Tessék végre új dolgokat kitalálni!

2020. jún. 15. 22:47
 2/31 anonim ***** válasza:

#1 Szerintem ezt most benézted, a trailer alapján ez a Birodalom idején játszódó játék, nem az előzmények idején.

Amúgy én nagy Star Wars fan vagyok, de az ilyen pilótás játékok sosem hoztak lázba, engem annyira nem izgat.

2020. jún. 15. 22:49
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok.

Bakker tényleg, elírtam! Na, ez most ciki xD

Eredeti trilógiát akartam volna írni, előzménytrilógia helyett. Bocsi, este van már :D

2020. jún. 15. 22:58
 4/31 anonim ***** válasza:
Semmi gond, akkor egyre gondoltunk. :D Amúgy ebben az esetben igazad van, kezd eléggé uncsi lenni hogy állandóan ez az éra (előzménytrilógia illetve eredeti trilógia idősíkja) vannak a középpontban. Vagy ha a korszakból nem is tudnak elszakadni, legalább mutassanak újat. A Mandalorian pl. kifejezetten jó volt, hogy végre nem a jedik meg a sithek meg a lázadók mindenütt.
2020. jún. 15. 23:00
 5/31 A kérdező kommentje:
#3 semmi gond. Amúgy csak én vagyok úgy vele, hogy fejlesztenék tovább a Battlefront 2-őt ahelyett, hogy most kiadnának egy űr szimulátort amiről már látom lelki szemeim előtt a kritikákat?
2020. jún. 15. 23:03
 6/31 A kérdező kommentje:
Ja és ettől a dlc-s agymenéstől is félek. Most kicsengettem a több mint 13 ezret előre aztán amikor 2 óra múlva végeztem a játékkal és fölmegyek az internetre aztán csak annyit látok, hogy az EA röhögve jelenti be, hogy kéne még 20 rugó a dlc-re ja és vedd meg a season passt is.
2020. jún. 15. 23:13
 7/31 anonim ***** válasza:
80%

Fájdalmasan semmilyennek tűnik, gyakorlatilag a BF2 fighter squadron módjának a továbbfejlesztett változata

Mind a Disney, mind az EA továbbra is retteg a kockázatvállalástól

Ha esetleg teljes flottákat lehetne irányítani, és így légi csatákat vívni az új lenne és érdekes, így viszont egy nulla

Amúgy úgy tudom, mikrotrantakciók nem lesznek, szerontem DLC-k se nagyon, nem tudnak annyi tartalmat beleerőltetni egy ilyen programba

2020. jún. 15. 23:27
 8/31 A kérdező kommentje:
#7 attól félek, hogyha nem story dlc lesz akkor kitaláljak, hogy fizess 5000 forintot, hogy vezedhesd a millenium falcont háromszor.
2020. jún. 15. 23:30
 9/31 anonim ***** válasza:
50%

Én a Need for Speed idején játszottam utoljára EA-termékekkel, fájdalmasan elkorcsosult és pénzéhessé züllött az egész bagázs, nem szabad foglalkozni azzal amit gyártanak. Amúgy a Rockstar Games is ilyen.

#7 Sajnos a Disney, de úgy en blok Hollywood legnagyobb hibája az hogy úgy rettegnek a minimális újítástól, kockáztatástól is mint a Sátántól. Pedig rengeteg példa mutatta hogy amikor valaki kockáztatott, az többségében azért jól sült el. Mégis inkább gyártják az egykaptafa folytatás/remake/reboot sztorikat, ahelyett hogy valami értelmes új ötlettel előállnának. Ez igaz a Star Wars világán kívül és belül egyaránt. Annyi potens történet, idővonal, karakter lenne akiket újra lehetne kanonizálni, Old Republic, régi jedi rend, vagy elmehetnének a sitheket bemutatni, akármi, ehelyett nem bírnak elszakadni a Skywalker-vonaltól, most is ami sorozatokat bejelentettek, egytől egyig a Skaywalker-érában játszódnak és azok karaktereit vesézik tovább (Obi-Wan, Ahsoka, Boba Fett stb.). Én pl. imádtam Ahsokát, de nem igazén rajongók az élőszereplős megjelenése iránt.

Kérdezőtől elnézést, ez eléggé offtopik lett.

2020. jún. 15. 23:32
 10/31 A kérdező kommentje:
#9 semmi gond, mert is egy érdekes ez a téma. Ahsoka szerepelni fog ugye a Mandaloriánban és már parázok eleve a megjelenésétől. Remakekről annyit, hogy én azért megnéznék egy Battlefront 2 classic remaster verziót. Viszont teljesen igazat adok mindenkinek, hogy nem bírnak elszakadni a birodalomtól. Az előzmény trillogiából egy csomó mindent ki lehetne hozni. A birodalom és az első rend közötti időszakból is egy csomó mindent ki lehetne hozni (már ami a filmeket illeti) és nem feltétlen a Skywalker saga szálaiból. Például a Mandalorian nagyon jól sült el, imádtam, lehetnének hasonló filmek és sorozatok is.
2020. jún. 15. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!