Star Wars Squadrons előzetes vélemény?
Torkig vagyok már azzal, hogy a Disney csak az előzménytrilógia világában hajlandó fürdőzni. Lassan 10 éve birtokolják már az SW franchise jogait, de szinte alig volt eddig valami önálló ötletük.
Tessék végre új dolgokat kitalálni!
#1 Szerintem ezt most benézted, a trailer alapján ez a Birodalom idején játszódó játék, nem az előzmények idején.
Amúgy én nagy Star Wars fan vagyok, de az ilyen pilótás játékok sosem hoztak lázba, engem annyira nem izgat.
1-es vagyok.
Bakker tényleg, elírtam! Na, ez most ciki xD
Eredeti trilógiát akartam volna írni, előzménytrilógia helyett. Bocsi, este van már :D
Fájdalmasan semmilyennek tűnik, gyakorlatilag a BF2 fighter squadron módjának a továbbfejlesztett változata
Mind a Disney, mind az EA továbbra is retteg a kockázatvállalástól
Ha esetleg teljes flottákat lehetne irányítani, és így légi csatákat vívni az új lenne és érdekes, így viszont egy nulla
Amúgy úgy tudom, mikrotrantakciók nem lesznek, szerontem DLC-k se nagyon, nem tudnak annyi tartalmat beleerőltetni egy ilyen programba
Én a Need for Speed idején játszottam utoljára EA-termékekkel, fájdalmasan elkorcsosult és pénzéhessé züllött az egész bagázs, nem szabad foglalkozni azzal amit gyártanak. Amúgy a Rockstar Games is ilyen.
#7 Sajnos a Disney, de úgy en blok Hollywood legnagyobb hibája az hogy úgy rettegnek a minimális újítástól, kockáztatástól is mint a Sátántól. Pedig rengeteg példa mutatta hogy amikor valaki kockáztatott, az többségében azért jól sült el. Mégis inkább gyártják az egykaptafa folytatás/remake/reboot sztorikat, ahelyett hogy valami értelmes új ötlettel előállnának. Ez igaz a Star Wars világán kívül és belül egyaránt. Annyi potens történet, idővonal, karakter lenne akiket újra lehetne kanonizálni, Old Republic, régi jedi rend, vagy elmehetnének a sitheket bemutatni, akármi, ehelyett nem bírnak elszakadni a Skywalker-vonaltól, most is ami sorozatokat bejelentettek, egytől egyig a Skaywalker-érában játszódnak és azok karaktereit vesézik tovább (Obi-Wan, Ahsoka, Boba Fett stb.). Én pl. imádtam Ahsokát, de nem igazén rajongók az élőszereplős megjelenése iránt.
Kérdezőtől elnézést, ez eléggé offtopik lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!