Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Star Wars Squadrons előzetes...

Star Wars Squadrons előzetes vélemény?

Figyelt kérdés
Most láttam, hogy megjelent a Star Wars Squadrons-nak az előzetese engem annyira nem hozott lázba. Nektek mi a véleményetek? Elő rendeljem ne rendeljem. Nem akarok úgy járni mint sok más játékos, hogy előrendeli aztán csalódik egy hatalmasat.

2020. jún. 15. 22:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

A Mandalorian nálam is nagy kedvenc, és pont az tetszett benne hogy habár volt 1-2 kikacsintás, de összességében el tudott szakadni a számozott filmektől, bemutatott új, önállóan is életképes karaktereket, helyszíneket, eseményeket. Erre most ez is átmegy majd fanservice-be. Mondom ezt úgy hogy imádtam a Klónok háborúját, és imádom az olyan szereplőket mint Ahsoka, Rex, Bo-Katan, boba Fett stb., de szerintem ezek a karakterek ebbe a sorozatba nem illenek, nincs benne keresnivalójuk, csak a fanservice meg az eladható merchandise (meg a már említett biztonsági játék) miatt kerülnek bele. Ezen felül Ahsoka például tökéletes volt animáltan, élőszereplősen majdnem biztos hogy csalódás lesz, pláne hogy nem is az fogja játszani aki a szinkronját adta a sorozatokban. Ha mindenképpen folytatni akarják az ő történetét, ami amúgy nem rossz ötlet önmagában, akkor kapjon saját, animációs(!) sorozatot például. A Mandalorianbe beleerőszakolni őt számomra rettentő izzadságszagú. Szomorú látni hogy hiába kapott visszaigazolást a Disney hogy bejön egy új ötlet, mégis inkább úgy vannak vele hogy mák hogy ezzel betaláltak és akkor gyorsan elkezdik fejni meg biztonsági játékra menni. Max profit, nulla kockázat. Persze ez nekik megéri így, nyilván, de a nézőknek nem feltétlen a legjobb.

Azt én is támogatnám hogy pl. az Első Rend előtti időszakból lássunk valamit, a Luke féle jedi rendből, a Snoke-féle növekvő fenyegetésről, ilyesmi, mert abból érából eddig csak a Resistance-t láttuk, az meg enyhén szólva értékelhetetlen, az első Star Wars-sorozat ami nem hogy nem kötött le, de be se fejeztem annyira rossz volt.

És most sikeresen szétoffoltam egy kérdést. :D

2020. jún. 15. 23:56
 12/31 A kérdező kommentje:
#11 nem baj az off. Már látom a tralirből szét mémelt ashokát és rexet. Még annyit fűznék hozzá, hogy amikor megláttam Hondót a rebelsben azt hittem kifutok a világból.
2020. jún. 16. 00:06
 13/31 anonim ***** válasza:
Na igen Hondo se illett oda, meg őt szépen ki is herélték, a TCW-ben tökös volt, itt meg egy félnótás. :D
2020. jún. 16. 00:14
 14/31 A kérdező kommentje:
Kicsit zavart, hogy pont ott bukkant fel ahol Skywalker vagy Kenobi volt, de amúgy imádtam.
2020. jún. 16. 00:38
 15/31 anonim ***** válasza:

Tisztába tennék pár dolgot:

- a játék a ROTS után fog játszódni, szóval már nem egészen birodalmi éra

- az eddigi infók alapján a hajdani X-Wing-Alliance-hez fog a játék hasonlítani, szóval egy vérbeli starfighter szimulátor lesz, nemcsak egy feltuningolt BF2 squadron lesz

- lassan ideje lenne felfogni, hogy a Disney csak forgalmazója a termékeknek, a döntéseket a Lucasfilmnél hozzák (illetve jelen esetben az EA-nél), ha valami nem tetszik ott kell kopogtatni

- mókás, hogy Ahsoka beleerőszakolását a Mandalorianba szintén a Disney nyakába varrjátok, miközben valójában Dave Filoni az, aki bele van b*zulva a karakterbe és képtelen őt elengedni :)

- "most is ami sorozatokat bejelentettek, egytől egyig a Skaywalker-érában játszódnak és azok karaktereit vesézik tovább (Obi-Wan, Ahsoka, Boba Fett stb.)"

Az túlzás, hogy ezek újonnan bejelentett sorozatok lennének. Ezek gyakorlatilag még mindig az "első fázis" részei, és 2012 óta a levegőben van Obi-Wan és Boba Fett. Ezek 2022-ig lemennek, akkor pedig jöhet majd az új film és fókuszba kerülhet egy új korszak.

Egyébként a játékból 18-án lesz gameplay, én inkább megvárnám azt, és azután döntenék az előrendelésről.

2020. jún. 16. 01:13
 16/31 Tislerics Máté ***** válasza:
56%

Az EA most sem hazudtolta meg önmagát! Ez a cég már egy jó ideje arról híres, hogy futószalagon fossák ki magukból a videojátékokat. És ez miatt van az, hogy csak elvétve tapasztalható tőlük innováció vagy eredeti ötlet. Egyszerűen nincs idejük ilyen elhanyagolható dolgokra mint a kreatív ötletek, ha sok pénzt kell csinálni gyorsan...

A vak is látja, hogy ennek a játéknak már kompletten megvolt a játékmechanikája a BF2- miatt. Csak csináltak egy kampányt hozzá és VR funkciót, ami kb. 2 kattintás ahhoz képest, hogy új innovatív játékot fejlesztenének. Ráadásul 5 v 5 ös multival!!! Ez már tényleg pofátlanság...

A játék ettől még lehet hogy jó lesz, de az SW világa adta lehetőségéhez mérve ez akkor is röhejesen haloványka. Csak egy újabb eredeti trilógián való nosztalgiázás, meglevő játékmechanikák fellahszanálásával.

A videojátékiparban pont az a szép, hogy még egy viszonylag új művészeti ág. Szinte minden nap felkerül a netre egy újabb érdekes és innovatív indie játék. A nagy cégek meg a piacon maradás miatt nem mernek kockáztatni azzal, hogy új ötleteket dobnak be. És ezt ráadásul mi még hagyjuk is nekik, mert újra is újra letérdelünk a nagy cégek előtt és tonnaszámra vásároljuk az unalomig ismételt játékaikat! A Sok agyatlan gémer úgyis megveszi az új, szebb és nagyobb FPS lövöldéket, amivel csak megerősítést kapnak hogy jó, amit csinálnak. Ezt a játékot is csomóan meg fogják venni, mert csilli-villi és nosztalgikus. És ezzel az EA is tökéletesen tisztában van...

2020. jún. 16. 08:51
 17/31 A kérdező kommentje:
#15 Nem varrok semmit se a Disney nyakába tudom, hogy a Squadrons-t az EA fogja gyártani. Az Ashokával egyet tudok érteni. Meg mondom őszintén, hogy a Rebelsből két epizódott ha láttam sokat mondtam. A Hondós részt is csak elcsíptem a tv-ben. Azt viszont tudom, hogy Vader és Ahsoka meg küzdött a második évadban és a franc se tudta, hogy most meghalt-e vagy sem. Aztán most derült ki, hogy nem halt meg. Remélem adnak végre a karakterének egy rendes befejezést végre, mert szerintem már nem kéne tovább húzni a nép idegeit, bár félek, hogy itt is lesz valami epic csata aztán megint találgathat mindenki évekig, hogy most mi lett vele.
2020. jún. 16. 09:14
 18/31 anonim ***** válasza:

"Meg mondom őszintén, hogy a Rebelsből két epizódott ha láttam sokat mondtam. A Hondós részt is csak elcsíptem a tv-ben. Azt viszont tudom, hogy Vader és Ahsoka meg küzdött a második évadban és a franc se tudta, hogy most meghalt-e vagy sem. Aztán most derült ki, hogy nem halt meg"

Már abból a bizonyos Rebels epizódból is egyértelmű volt, hogy meghalt, de amúgy már maga a Rebels is megválaszolta a kérdést, hogy pontosan mi is történt. A párbaj ugye a második évad végén volt, a magyarázat pedig a 4. évad végefelé.

Szóval nem most derült ki, hogy nem halt meg, hanem már 2 éve tudjuk :)

2020. jún. 16. 09:57
 19/31 A kérdező kommentje:
#18 Bocsi, tényleg nem nézem.xD
2020. jún. 16. 11:30
 20/31 anonim ***** válasza:

15

,,Ezek 2022-ig lemennek, akkor pedig jöhet majd az új film és fókuszba kerülhet egy új korszak."

A High Republic is azt támasztja alá, amit mondtam. Gyakorlatilag a fél világ Old Republicot, meg Banet akar, ezért sír mindenki 10 éve, ha azokat jól megcsinálják, akkor a Disney reputációja gyakorlatilag teljesen rendbejönne, a szánalmas divathatereket kivéve.

Egyébként én megértem őket, mivel rohadtul nincs könnyű dolguk: Újrakanonizálni teljesen nem fogják tudni a régi Legends-könyveket az összeférhetetlenségek miatt, átírni szerintem nagyon sok pénzbe kerülne és senki nem venne meg egy könyvet ami majdnem ugyanolyan, mint a másik, ráadásul nem tudom, hogy lennének-e jogi akadályai (valaki világosítson fel, bár mivel a Disneynél vannak a jogok a SW-ra vonatkozóan, ezért gondolom nem kellene, hogy ez problémát jelentsen) az elkerülhetetlen változások pedig 100 százalék, hogy rengeteg rajongót kiakasztanának (vagy ki fognak akasztani, ha optimistább vagyok)

Ha teljesen átírják majd a karaktereket, vagy esetleg helyettesítik őket, az meg akkora népharaggal járna, amihez képest a TLJ botrány gyakorlatilag semmiség. (Mondjuk ki tudja, Thrawnál ez egész jól sült el, bár nála szerintem vannak a legendsben sokkal közkedveltebb karakterek)

Ami kicsit kapcsolódik a vitához:

Rohadtul nem akarja elengedni ezt az idősíkot a Disney, 10 éve a Skywalker sagan ülnek, ami gyakorlatilag meglövi az EA-t is, hiszen már annyi minden van belesűrítve ebbe az idősíkba, hogy itt már egyszerűen nem lehet újat mutatni. A Fallen Order tök jó volt, de azt se játszhatják el negyvenszer (bár, ha jól tudom, már készül a folytatása..)

Azt meg kétlem, hogy az EA-nak meg van engedve, hogy a Disneytől eltérő idősíkon csináljanak játékokat, bár nem vagyok benne biztos, ha valaki forrással bizonyítja az ellenkezőjét, szívesen megnézem, hogyha meg mégis, az csak annyit jelent, hogy ők is félnek

Egy kis fantáziálgatás:

Amire én gondoltam esetleg, hogy jó ötlet lenne, egy Witcher 3 szerű fejvadász-szimulátor, több bejárható bolygóval, lenne egy főtörténetszál, lennének mellékküldetések, lennének külön ilyen fejvadász megbízások (mint a Witcher 3-ban a szörnyvadászós küldetések), lehetne fejleszteni a páncélunkat, meg a hajónkat, áááh, ez túl jó játék hogy elkészüljön :P (Gyakorlatilag egy Witcher-KOTOR-AC hibrid lenne)

De amúgy a kérdésre válaszolva ja, várd meg a gameplayt inkább, amúgy sem szoktam érteni, hogy miért olyan fontos előrendelni egy játékot :)

2020. jún. 16. 13:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!