Szerintetek a BF1-t még érdemes megvenni?
Sziasztok!
Tetszik maga a játék, de mivel multiban játszanék vele nem csak az a szempont.
Leginkább hogy van-e még mögötte közösség, támogatás, milyen állapotban vannak a szerverek stb.
Különböző oldalakon sokféle adat található ami a játékosok számát illeti, de eléggé megosztó így nem tudok dönteni.
Olyanok felé lenne a kérdésem akik még játszanak vele és tudnak némi információval szolgálni számomra, most elég kellemes áron van ezért gondolkoztam a megvételén.
Előre is köszönöm!
Ha tetszik az első világháború akkor mindenképp de mondjuk azt én se tudom,hogy a szerverek hogy állnak multiban
Nekem a Battlefield 5 nagyon tetszett lehet,hogy én meg azt veszem meg
Közben nézem hogy csomagban 3K néhány helyen a TF2-el együtt, szóval így nem gondolkozok rajta.
Azért köszönöm a választ!
Most nézem, valóban fent van steam-en(ami pozitívum, talán jobb arányban tudok kezdőkkel játszani), játszok vele egy ideje.
Igazából megérte a 2 ezret, mert nagyon egyben van.
A multit ami illeti attól függ mikor játszok, ma délben nem sokan voltak(kb. 4-5 szerver), de késő délután már tömegesen szoktak vele játszani.
Bár bizonyos játékmódok már teljesen kihaltak, annak ellenére elég élhető és változatos így is.(de közel sincsenek annyian mint egy R6-n)
Titanfall 2 csak bónusz volt, azt talán a Steam menti meg attól hogy hardcore játékosok játékává váljon.(én nem is nagyon tudtam ott érvényesülni, utolsó helyeket foglaltam az utóbbi 5-10 meccsen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!