Melyik Dark Souls játkot érdemes első körnek megvenni?
1#: Az első rész könnyebb, mint a harmadik? Te vagy a második, akitől ezt hallom, bár a másik srác az előző kettőt nehéz páncélban és pajzzsal nyomta végig, ami ugyebár a 3-ban nem járható út. Mondjuk embere válogatja, mert nekem pont a lassú tempójú soulslike játékok a nehezek (pl. The Surge), a száguldozósak (Bloodborne, Nioh) meg a könnyűek.
Nekem a DS3 röhejesen könnyű volt (alig 40 halállal sikerült végigtolnom), a The Surge 2-ben meg már 200 felett járok. A legtöbb ismerősöm szintén a 3. részt tartja a legkönnyebbnek.
Kezdj az 1-el vagy a 3-al.
Ha semmilyen Soulslike-al nincs még tapasztalatod akkor a 3at javaslom, az kevésbé dob be a mélyvízbe az elején. (Összességében könnyebbnek nem nevezném mint az 1-et, a vége fele jóval nehezebb bossok vannak benne mint az 1ben bármelyik).
Én a 2-vel próbáltam kezdeni anno de nagyon nem jött át pár dolgot kivéve és azóta sem tudtam rávenni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!