Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 30Kg ömlesztett legot hány...

30Kg ömlesztett legot hány Ft-ért tudnák eladni körülbelül?

Figyelt kérdés
Sziasztok! El szeretnék adni 30kg ömlesztett lego-t, mert már nem használom, ezért megszeretnék válni tőle, rengeteg legot kaptam/ vettem régen, lego cityből nagyon sok van.Pl: tehervonat,személyvonat,rendőrkapitányság,hajó,partiőrség,toronydaru,farm,tűzoltoság, lego star warsom is van de abbol joval kevesebb, lego figurák megvannak. Átlátszó műanyag dobozban vannak,az lenne a kérdésem hogy hány Ft-ért tudnák megválni tőle?Bocsi a helyesirási/ékezeti hibákért, csak angol billentyűzetem van és néhol félre gépelek.Köszönöm előre is a segitségeket!További szép napot!17f :)

#LEGO #Lego Star Wars #Lego City #lego eladas #omlesztett lego
2020. jún. 6. 15:13
 1/5 A kérdező kommentje:
tudnék* bocsi
2020. jún. 6. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:

1kg-ot adnak 5-6000-ért.

De a figurák is 500/db,ha jól néznek még ki.

2020. jún. 6. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Eladni jófogás és egyéb apróhirdetési oldalakon próbálkozhatsz, 6000 Ft korrekt ár körül mozog. Annyi, ha valamelyik ragad vagy nagyon koszos, érdemes kicsit megpucolni szappanos langyos vízzel.

Figurákat illetve speciális elemeket (pl elektromos mozdony alkatrészek) érdemes külön szedni, mert azok is jó pénzt érnek.

2020. jún. 6. 17:29
 4/5 anonim válasza:
Helló. Ha még aktuális a kérdés, akkor szeretném elmesélni az én sztorimat. Éppen ma reggel adtam el kb 21 kiló legót. Veszprémben van egy üzlet, akik használt játékokat adnak el, de a kínálat 90%-a már legó. Tegnap este beszéltem velük, ők 5-6000 ft-os áron adnak el egy kilót. Mivel a haszon és az adó miatt tőlem 3000 ft-os áron vették meg, de max az 3500. Ők amúgy végtelenül korrektek és rendesek. Ha esetleg érdekel, akkor privát üzenetben megadom az elérhetőségüket.
2020. júl. 7. 13:45
 5/5 anonim válasza:
Előző vagyok. Ha azzal az árral számolunk, amivel én adtam el nekik (de ha jó az állapotunk, akkor ez lehet kb 3500 ft), akkor úgy 90.000 lehet (jobb áron akár 105.000 is lehet).
2020. júl. 7. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!