Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyiért érdemes eladni 7kg...

Mennyiért érdemes eladni 7kg ömlesztett legót?

Figyelt kérdés

Van benne minden fajta alkatrész ami csak kelhet. Pár dolgo amit tudom hogy benne van az egy Western ( [link]

2 fajta kisebb star wars legó. Karakterek + 2 droid + 2 kaadu

Továbbá rengeteg figura van még benne és számtalan mennyiségű/színű lego darab amikről már nem tudom honnan van...

Felszeretném tenni vaterára de nem tudom mennyit ér.

2013. jan. 7. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Én se, de ha megtudod megmondod az árát, mert érdekelne a dolog, mint vevőt.
2013. jan. 7. 15:53
 2/3 anonim ***** válasza:
25 és 40 között van a Vaterán pillanatnyilag az ára.
2013. jan. 7. 15:55
 3/3 A kérdező kommentje:

PONTOSABBAN a tartalmáról; (bár a kirakás leírása nincs meg de neten hozzáférhető)

- 1 western modell ( [link]

- 1 benzinkút modell ( [link]

- Star Wars (már nem emlékszem milyen csomagban de megvan Dhart Vader, 2 battle droid, Qui-Gon Jinn, 2 kaadu, 3 Jar Jar Binks + fénykardok és valami háttér díszlet de nem tudom mik voltam hozzá)

- Versenyautó (megvan hozzá a leírás)( kép: [link]

- Pár kocsi amihez szintúgy van leírás

- Lego foci ( [link]

- Indiánok + Lovak

- Skorpiókirály

- Egyéb építő kiegészítők, elemek, rengeteg figura kalap, sárkány, delfin, kardfogú hal, 2 műanyag gumicsónak, 1 építős is van benne de leírás nincs, helikopterhez is vannak dolgok de leírás nincs, + 3 ismeretlen eredetű pálya, 1 sziget

Természetesen a modellek lehetnek hiányosak!

2013. jan. 7. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!