Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Fehér zoknit netről / piacról...

Fehér zoknit netről / piacról érdemes venni?

Figyelt kérdés
Gyakorlatra kellene nekünk és nem tudom hogy hol olcsóbb. 45 / 50es kell.
2013. jan. 6. 17:25
 1/2 anonim ***** válasza:
48%
Én a zoknikat a bkv-n bliccelő pofátlanul tolakodó lopott zoknit áruló, szotyin élő cigányoktól szoktam lopni. Amikor kellő közelségre érnek hozzám (már érzem a szagukat), akkor elkiáltom magam, hogy: "ellenőr" vagy "jegyeket bérleteket ellenőrzésre kérem felmutatni" és amikor megfordulnak a szerencsétlenek egy gyors és határozott mozdulattal, egy nagyot markolva 2-3 *5 zoknit kiemelek a puttonyukból - még mosni sem kell őket, olyan hatásos ez a módszer. Az egészben a legjobb, hogy a büdösnek még sejtése sincs arról, hogy "áldozatul esett" ;)
2013. jan. 6. 17:35
 2/2 anonim ***** válasza:
minek fizetnél postaköltséget?!
2013. jan. 7. 04:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!