Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudnátok nekem ajánlani...

Tudnátok nekem ajánlani komoly távirányítós monstert?

Figyelt kérdés
Legutóbb vettünk 8000-ért egy monster jam-et.A reklámban egy hegyoldalon ment felfelé kavicsokon kisebb sziklákon átgyűrve magát.Megrendeltük.Zsír új elemek benne.A laminált parkettán éppen megindult egyenesen előre ha fordulni akartam vele megállt.Tolatni is csak egyenesen tud.Össze-vissza van karcolva .Az elemek alatti műanyag amit fel kell csavarozni hiányzik a készletből.Rengeteget gondolkozik a kis cápa de igazán nem megy sehova.Gagyi szar.Holnap vissza is küldöm.A legrosszabb hogy hetek óta várta a kislányom mikor megjött ugrált tapsolt, erre fel használhatatlan.Arra lennék kíváncsi hol lehet venni egy erős komoly monstert és mennyiért.Mi az ami bevált nektek.Milyen megbízható helyeken lehet megvenni?Személyesen szeretném megnézni ezek után ha lehet ki is próbálnám.

#gyerekjáték #távirányítós monster #megbízható játék
2020. máj. 25. 19:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!