Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szereti valaki a csiklandozást...

Szereti valaki a csiklandozást? Esetleg volt benne része?

Figyelt kérdés
Csiklandozas

2020. máj. 13. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, életem során már párszor volt benne részem :D A kedvencem.
2020. máj. 13. 19:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez miért játék? Amúgy nem, mert mindig addig csikiztek, amíg összepisiltem magam.
2020. máj. 13. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Volt részem benne, a sógorom (idősebb nővérem férje) párszor csikizett, mikor kisebb voltam. De inkább kínos volt, még kisebb társaság előtt is, mint élvezhető, vagy mókás, úgyhogy én nem igazán vagyok oda érte...
2020. máj. 13. 20:40
 4/6 anonim válasza:
94%

Engem felizgat amúgy. Szeretem adni is és kapni is.

20/F

2020. máj. 15. 20:44
 5/6 anonim válasza:
100%

A csiklandozás élvezése attól függ,hogy kitől kapod vagy kinek adod ill h mennyire vagy nyitott. Egy extrobertált ember pl élvezheti egy haverjától is egy introvertált csak a párjától/családjától. Máskülönben idegesitönek titulálja.

Én pl szeretem adni/kapni de csak kisgyerekek vagy a barátom esetében. Máskülönben kínos és idegesitő...

2020. máj. 31. 23:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Bár nagyon csikis, de én csak azt szeretem, ha a talpamat csiklandozzák, persze csak a feleségemtől, esetleg a baráti köröm tagjaitól tűröm el, ill. kisgyerekektől is belefér (bár tőlük csak azért, mert még kicsik, és ezért nem szólok rájuk, ha már úgyis szeretem a talpcsikit).

Illetve talán furának tűnik, de én azt is szeretem még, ha légy száll rá a talpamra, és a mászkálásával csiklandozza, amit egyébként a lábfejem többi részén is szeretek.

Mindezeket persze a mezítlábas lábamon, bár gondolom ez egyértelmű volt eddig is. :)

35F

2020. nov. 10. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!