Ti hallottatok már olyan lányról, aki szereti, ha csikizik, annak ellenére, hogy csikis? 21/F
Figyelt kérdés
Pl. akár azt is szeretheti, ha kikötözve csikizik meg, hogy ne tudjon védekezni.
Ha nem akarjátok megosztani mással, akkor privátban is megírhatjátok! :)
2016. jan. 4. 20:05
1/11 anonim válasza:
Alig van olyan hely, ahol ne lennék csikis, de nincs bajom azzal, ha csikiznek, egészen addig, amíg nem viszik túlzásba :)
2/11 A kérdező kommentje:
Mi szamitana tulzasnak? :)
Es hol vagy a legcsikisebb?
2016. jan. 4. 20:23
3/11 anonim válasza:
Ebből valami aberált beszélgetést akarsz kerekíteni? :D
4/11 anonim válasza:
Én csak egy ponton vagyok csikis, de azt is csak a hozzám közelállók tudják :D Bár az viccesebb amikor én csikizek, inkább hallgatom mások röhögését, mint a saját, degenerált vihogásom :D
5/11 anonim válasza:
Én mindenhol nagyon csikis vagyok, ahol csak csikis lehet valaki. És nagyon szeretem.
6/11 anonim válasza:
én nagyon csikis vagyok, ha közeledik valaki keze az oldalamhoz és tudom hogy olyan célból, már megkarmolom :D engem nem szabad! aki szereti az mazo :O
7/11 anonim válasza:
én voltam már kikötözve és csikizett párom, utána volt akció így én élveztem :)
8/11 anonim válasza:
Igen :) (ha gondolod elmondom pm-ben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!