Milyen extrém munkákról hallottatok, vagy munkákat csináltatok?
Kertész,de sajnos szemetet is össze kelet szednem.Egy pesti pláza parkolojában.Elégé féltem bele nyulok mondjuk használt tűbe.
Használt pelenka rendszeres volt csak ugy le basva a földre.
Ez uton grat anyukák...
én egyszer dolgoztam iskolában, mint tanár
állandóan attól rettegtem, hogy a kisdiákoktól elkapok valamit, pl hepatitiszt
hát extrém egy hely volt, rendszeres volt a lopás (nekem pl a számológépem és a szemüvegem tűnt el), a késsel való fenyegetőzés, egymás alázása
a tanárok már ki voltak készülve idegileg, ezért egymássl is próbáltak minél jobban kitolni
pl egyik tanár bejelentette, hogy a másik tanár mindig 5 perccel hamarabb engedi ki a diákokat a folyosóra, a másik pali meg azzal védekezett, hogy ilyen módon akarja elkerülni a gyengécske lépcső és a függő folyosó túlterhelését, tehát hogy ő önként az osztályát hamarabb kiengedi, így kevesebb terhelés jut aztán a szünetben a felépítményre, amikor az összes osztály a folyosóra és a lépcsőkre szabadul
egy harmadik tanárt pedig egy diáklánnyal kapták rajta az egyik raktárban, na az mindössze csak megrovást kapott :|
természetesen 1 tanév után otthagytam ezt a helyet, és leléptem, de az utánam következő tanárnak még extrémebb lehetett a munkája, ugyanis nem rendeltem meg a következő évi tankönyveket mielőtt távoztam, így az utánam következő szerencsétlen kolléga legalább az első félévet biztosan tankönyv és munkafüzet nélkül volt kénytelen végigcsinálni az osztályokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!