Mit gondoltok arról ha egy srác szereti haogy kinzás szerűen csikizik?
Figyelt kérdés
Egy haverommal beszélgettünk és véletlenül kiderült hogy mindketten szeretnénk egyszer kikötözve és megcsikizve lenni :D Erről ti mit gondoltok? (trollok off pls)2017. jún. 28. 11:22
1/9 A kérdező kommentje:
bocsi elrontottam XD *ha úgy
2017. jún. 28. 12:24
2/9 anonim válasza:
A mazochizmus elégé gyakori szexuális jellegű irányultság, van aki azt szereti ha elfenekelik. Kinek a pap kinek a papné.
4/9 anonim válasza:
En is imadom az egeszet :) 23/f
Benne is lennek ilyesmiben, mindket oldalon. Ram irhatsz, ha te is
6/9 anonim válasza:
Én szeretem, de csak ha lány csinálja :) 29F
7/9 anonim válasza:
Ha a lábam csikizik, azt szeretem. De máshol nem.
8/9 anonim válasza:
Én is csak azt szeretem, ha a lábamat csikizik (pedig nagyon csiklandós vagyok ott), persze csak ha a feleségem, esetleg a barátaim csinálják. Illetve én azt szeretem még, ha légy száll rá a talpamra, vagy akár a lábfejem bármelyik más részére, és a mászkálásával csiklandozza. Mindezeket persze a mezítlábas lábamon, bár gondolom ezzel nem árultam el nagy titkot. :) 35/F
9/9 anonim válasza:
Annak aki szereti ha csikizik a világ legjobb dolga ha ki van kötözve és úgy van csikizve jó hosszasan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!