Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Manapság mért akar minden...

Manapság mért akar minden második ember youtub csatornát?

Figyelt kérdés
ha nem elég jók,kiröhögik őket,pénzt egyhamar nemfognak vele keresni stb
2020. ápr. 30. 18:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem tud beszelni az elso videoi alatt, de ez nem feltetlenul egyenlo azzal, hogy gaz meg szar amit csinal. Egyszeruen bele kell jonni. Akarmelyik nagyobb videos legelso videoit nezem meg, akinel meg elerhetoek, mindegyik sokkal halkabb, felenkebb, nem olyan osszeszedett, stb mint az uj videoiban. Ez egy folyamat, amiben rutint kell szerezni. Nehez ugy beszelni erdekesen az ures szobaban, mintha emberekhez beszelnel, nekem az elso videoim kb ugy hangzanak, mintha a google forditoval olvastattam volna fel, kb annyi erzelem van a hangsulyozasomban xD De a legdurvabb “beszolas” amit akkoriban kaptam, hogy olyan nyugisan beszelek... Szoval semmi extra.

Meg jo, ha elore megismered a vagoprogramot amit hasznalsz, en ugy kezdtem, hogy egyaltalan nem tudtam, hogy kell reszeket kivagni a videobol, igy volt ahol benne maradt a kohoges, meg hosszabb csendek neha. Pedig amugy kb a legegyszerubb dolog. Ha valamit elrontasz, nem kell rajta parazni meg magyarazkodni, elorol kezded a szoveget, a hibas reszt meg kivagod, ennyi.

2020. máj. 1. 06:41
 12/12 anonim ***** válasza:
"Manapság"? Szerintem a nagy Youtube láz már évekkel ezelőtt lecsengett, inkább TikTok sztár meg streamer akar mindenki lenni.
2020. máj. 1. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!