Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Manapság mért akar minden...

Manapság mért akar minden második ember youtub csatornát?

Figyelt kérdés
ha nem elég jók,kiröhögik őket,pénzt egyhamar nemfognak vele keresni stb
2020. ápr. 30. 18:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Azt csinál mindenki, amit akar.
2020. ápr. 30. 18:57
 2/12 A kérdező kommentje:
mindig ami menő,azt kell csinálni
2020. ápr. 30. 18:59
 3/12 anonim ***** válasza:
53%
Könnyű pénzkereset.
2020. ápr. 30. 19:03
 4/12 A kérdező kommentje:

Könnyű pénzkereset.

legalábbis azthiszik,nameg ugye a celebség

2020. ápr. 30. 19:04
 5/12 anonim ***** válasza:
70%

En azert csinalom, mert jo hobbi, szeretem az egesz folyamatot, ennyi. Meg persze jol esnek a pozitiv visszajelzesek. Penzt nem varok belole, nem ezert csinalom es eleg meresz azt mondani, hogy konnyu penzkereseti lehetoseg, a tobbseg evekig semmi penzt nem lat belole, kb 20 ezer feliratkozonal mar talan ki tudsz venni belole 5000 forintot egy honapban, amennyiben nezik is a videokat par ezren. Aztan persze attol is fugg, mivel foglalkozik a csatorna, bizonyos teruleteken nehezebb a novekedes, egy lany akit a kezdetektol nezek, akkor iratkoztam fel ra, amikor meg 100 feliratkozoja sem volt, most van lassan 4 ev utan 17 ezer feliratkozonal, es nem szar, csak abbol a teruletbol amin o videozik, kb ennyit lehet kihozni.

Kirohoges amugy nem jellemezo, kiveve ha valami botranyosan szart csinalsz, de ahhoz eleve gaz embernek kell lenned, nulla onkritikaval aki nem fogja fel, hogy egyszeruen halal kinos amit feltolt. (Nyilvan vannak ilyenek boven.) De amig siman csak kezdo vagy, addig inkabb az a jellemzo, hogy semmi reakciot nem kapsz, se negativat, se pozitivat, jon egy keveske nezettseg a videora, 1-2 lajk maximum es annyi.

Ennyi erovel azt is kerdezhetned, hogy aki agyagedenyeket keszit otthon, az minek csinalja, ki a banat vesz manapsag agyagedenyeket, penzt sokat nem fog belole latni :D Hobbi, ennyi.

2020. ápr. 30. 19:17
 6/12 A kérdező kommentje:

17 ezer feliratkozonal, es nem szar, csak abbol a teruletbol amin o videozik, kb ennyit lehet kihozni.

17 ezer feliratkozó szerintem nem kevés,és igen,a lányoknak e téren is könyebb

2020. ápr. 30. 19:25
 7/12 A kérdező kommentje:

Kirohoges amugy nem jellemezo, kiveve ha valami botranyosan szart csinalsz, de ahhoz eleve gaz embernek kell lenned,

ezalatt mit értesz?nemtud beszélni és pojénkodni?mer ugye a youtubozáshoz azis kell ami a nőzéshez.....

2020. ápr. 30. 19:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze, onmagaban a 17 ezer az rengeteg ember, de ha Youtube karrierben gondolkodik valaki, akkor keves :D

A gaz emberek alatt meg azokat ertem ja, akik beszelni sem tudnak normalisan, es halal idiota poenjaik vannak, amik maximum egy agyhalottnak viccesek, mondjuk ebben a kategoriaban is vannak sikeres emberek, en pl az ilyen Unfield feleknek a sikeret sosem fogom megerteni xD Vagy annak az OwnMcKendrynek vagy hogy irjak, aki olyan mint valami alkoholista taplo paraszt. Mondjuk mindket embert foleg gyerekek nezik szerintem, de akkor se ertem, nekem valahogy gyerekkoromban sem ilyen szinten mozgott az intelligenciam.

De pl a napokban talaltam egy lanyt, Ella D. Gabriella a neve, o mondjuk konkretan beteg agyilag szerintem, szoval nem siman gaz, hanem tenyleg nem szazas, de az anyja meg ertelmesnek tunt a videoban, szoval nem ertem, miert hagyja, mert az a no konkretan csak szidast meg kirohogest kap a videoi alatt.

Vagy ott vannak az altalanos iskolas kisfiuk akik jatekvideokat toltenek fel, de ugy, hogy kb ez a szoveg benne: “megyek aszt jol szetbszom a csabikat pvp-ben, hulye ktsog, gci, rakos tetu” es egy normalis mondatuk nincsen, amiben ne lenne valami otvar karomkodas xD

Ezeket a normalis emberek kirohogik, csak nekik meg nem nagyon van onkritikajuk, azt hiszik tok vicces meg jo dolgokat csinalnak es te vagy a hulye, hogy nem erted.

2020. ápr. 30. 20:14
 9/12 A kérdező kommentje:

Vagy ott vannak az altalanos iskolas kisfiuk akik jatekvideokat toltenek fel, de ugy, hogy kb ez a szoveg benne: “megyek aszt jol szetbszom a csabikat pvp-ben, hulye ktsog, gci, rakos tetu” es egy normalis mondatuk nincsen, amiben ne lenne valami otvar karomkodas xD

szóval,fhósni kell a szót gameplay közbe?és 2 évnél régebbi játékok ne legyenek,mert azért is röhögés jár

2020. ápr. 30. 20:22
 10/12 A kérdező kommentje:

én se tudok beszélni,gondoltam...erre

jó lenne a youtub,videók alatt megtanulnék,de ilyen röhögős emberek mellett.....

2020. ápr. 30. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!