Válassz kettőt a lehetőségek közül, azok megvédenek, a többi meg akar ölni. Melyik kettőt választod?
50 sas, 10 krokodil, 3 medve, 7 bika, 1 ember 1 puskával (ilyennel: [link] 15 farkas, 10 000 patkány, 5 gorilla, 4 oroszlán (beteszek ide egy képet, mert nekem segített egy kicsit a választásban: [link] Neked nincs fegyvered, teljesen a két választott csoport védelmén múlik az életed. Azok az állatok, amik meg akarnak védeni nem támadják meg egymást, és azok sem amelyikek meg akarnak ölni. A harc egy nagy mezőn játszódik rövid fűvel.
(AKI NEM AKARJA TUDNI ÉN MIT VÁLASZTOTTAM, AZ NE OLVASSA EL EZT: Én az 50 sast és a 10 000 patkányt választottam, mert mivel az embernek olyan puskája van, mint a videóban, ezért minden lövés után rövid újratöltő mozdulatokat kell végeznie, ami szerintem elég időt adna a sasoknak ahhoz, hogy megöljék, és még 200 patkány is megtámadhatná, mert 10+3+7+1+15+5+4=45, vagyis minden állatra jutna 200-200 patkány, ami szerintem elég lenne a győzelemhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!