Megéri megvenni a CoD Modern Warfare-t jelenleg? Több lenn
Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert már egy fél év eltelt a megjelenése óta, és hamarosan jön úgyis az új CoD, és akk majd oda mennek a játékosok, és majd a szervereken többet kell várni játékosokra. Amugy is csak a multiplay-erért venném meg, mert ha csak single kéne, azt le tudnám ugye torrentezni. A Warzone-t már letöltöttem, játszom is, bejön, a Modern Warfare is ugyanilyen, csak tdm, meg dm meg ilyenek vannak benne. Tehát megéri igy megvenni, hogy már közeleg a kövi cod, és játszom a warzone-t is? Mondjuk még le is van árazva...2020. ápr. 4. 13:33
1/10 anonim válasza:
A Hív a kötelesség felújított változatára gondolsz? Mert nem mennek oda a játékosok, mindenki a Hív a kötelesség - Háborús övezettel játszik, mert az ingyenes.
2/10 A kérdező kommentje:
jaja ezért is kérdeztem, hogy vannak-e még játékosok (amugy mért fordítod le magyarra? most az angoltudásoddal villogsz vagy mivan?)
2020. ápr. 4. 14:59
3/10 anonim válasza:
Mivel ez lesz a hivatalos magyar címe, mikor megkapja a teljes magyar lokalizációt! Hív a kötelesség. Amúgy ja, mindenki megy át ingyenesre.
4/10 A kérdező kommentje:
lehet hogy kap majd magyar nyelvet, de sztem mindenki marad a call of duty megnevezésnél, hidd el
2020. ápr. 4. 15:16
5/10 anonim válasza:
Miért maradna? Az influk meg lesznek fizetve, hogy magyarul adják meg a címet, a keresőmotorok magyarul fogják megtalálni... nincs ezzel semmi baj, hogy magyar, hiszen jól fordították, pont ezt jelenti.
6/10 anonim válasza:
Elmondanád, mégis honnan veszed ezt a hülyeséget, hogy magyar lokalizációt kap és lefordításra kerül a játék címe? Baromi unalmas, hogy minden Call of Duty kérdéshez ezt odaböfögöd.
7/10 A kérdező kommentje:
most hogy mondod, tényleg láttam már ilyen magyar lokalizációs hozzászólást. Akk csak egy sima troll...
2020. ápr. 5. 01:59
8/10 anonim válasza:
7-es. Bocs, hogy belevau, de én pl. ismerek olyat, aki a magyar változaton dolgozik és igen, magyarra fordítják a címet, mivel a hivatalos magyar jogszabályok szerint nem készülhet el máshogy. Egy hülye szivárogtatás miatt került ki, hogy több ország saját lokalizációt kap, skinekkel stb, törlik is mindenhonnan az infokat.
9/10 anonim válasza:
#8: Ne hazudj, nincs ilyen jogszabály. Linkeld be ide szépen a törvénytárból, akkor elhiszem. Persze mindketten tudjuk, hogy csak kamuzol, úgyhogy ez nem fog megtörténni.
10/10 anonim válasza:
A legutóbbi pár CoD epizód erősen megosztó volt, de ez masszívan sikeres és népszerű, szerintem nem fog egy év alatt kihalni, főleg a crossplay lehetőség miatt. A Black Ops 4 után eldöntöttem, hogy Treyarch játékért én még egyszer nem fizetek, úgyhogy én biztosan maradok még egy évig a Modern Warfare-nél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!