Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogyan tudnék előrébb jutni...

Hogyan tudnék előrébb jutni lolba?

Figyelt kérdés
Kb. 1 éve játszom a játékot, és nem megyek előrébb. Múlt nyáron bronz 1 - silver 3 (mid, support)között mozogtam télre sikerült kimennem gold-ba(top, mid) aztán elkezdtem Jg-zni , mert érdekelt hogy épül fel.Minden nap streameket, felvételeket nézek, motiváltabb vagyok a fejlődésre mint valaha, de az új season óta , mintha csak romlana a teljesítményem, silver 4 40% wr, és érzem hogy nem tudok játszani . Junglet spamelem mar év eleje óta, napi 5-6 meccset játszom pihenőkkel, de sehogy nem megy. Egyre roszabb vagyok, néha kiégek saját magamtól, mert sokszor nem tudom mit csináljak egy adott helyzetben, haszontalannak érzem magam. Lee-vel szoktam játszani(meccseim kb. 80%-ba hozom) , néha Xin vagy Kha, lehet a Lee hez nincs érzékem? Vagy a Jg nem nekem való? mert topon éreztem, hogy fejlődöm, de unalmas role nekem. Plat-dia volt a cél erre az évre, de úgy érzem a gold se nagyon lesz meg.

2020. márc. 13. 13:27
 1/2 anonim ***** válasza:
85%

mások felvételei helyett inkább vedd fel a saját meccseidet. Pihenj rá előtte, tiszta fejjel, külső szemlélőként elemezd a saját játékod, mit, hova, miért mentél, mit láttál, mit kellett volna csinálni stb.

Vannak hullámvölgyek másnál is. Magánéleti/Munkahelyi/Iskolán belüli probléma rányomja a bélyegét az emberre, mivel máson gondolkodsz, akkor elkalandozik a figyelem, máris nem úgy megy. Én egy időben úgy supportoltam, hogy mellette másik monitoron film ment és közben a mobilomon is játszottam (mondjuk a gold szint így is megvolt XD).

Ha nagyon nem megy, akkor tarts egy rövid szünetet. 1 hétig ne LoLozz, keress más játékot, mozdulj ki, sétálj/fuss, olvass stb. A lényeg, hogy olyannal foglalkozz, amire eddig kevesebb időt szántál.

2020. márc. 13. 14:51
 2/2 loge12345 ***** válasza:
Nagyon fontos a hozzá állás. A tudat hogy te uralod a játékot. Ne feledd el sose hogy ez csak egy játék! Gondold végig és jöjj rá hogy a lolos kariered semmilyen kihatással nincs az életedre. (Ha mégis mert esportoló akarsz lenni akkor ahoz szerezz magadnak egy teamet.) Ne játsz napi 5-6 mecset. Bőven elég a 3-4-is. És mindíg próbálj szemmel tartani mindet pl. figyelj a tornyokra a sárkányokra a baronra. Folyamatos map kontrol kell és ami után ez meglesz magabiztosnak fogod magad érezni. Ne idegeskedj ha meghalsz vagy vesztesz egy gamet mindíg gondold végig hogy ettől semmivel nem rosszab az életed. És persze tanuld meg a karakterek és a tárgyak és a rúnák képesséit. Ha tényleg komolyan akarsz játszani akkor ne gyedül játsz!
2020. ápr. 16. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!