Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Rocket leaguben mi kell a...

Rocket leaguben mi kell a sikerhez?

Figyelt kérdés

Hoopsban (a kosárlabdás mód) platinum vagyok, de a többiben max arany II-es III-as-ig jutok.

Van itt valaki aki összeállna velem és coopban a csúcsra törnénk? Nekem eddig kb. 610 ürám van benne.

2020. febr. 21. 12:29
 1/1 anonim ***** válasza:

A különböző játékmódoknál nem ""egyenlők a rankok értékei. Tehát ha te hoops-ba champion 2 vagy, abszolút nem garancia arra, hogy 1v1-ben is az leszel.

Teljesen más stratégiákat és játékstílust igényelnek a különböző módok. Továbbá játékmódokon belül is különbözően oszlanak játékosok rankjai.

Személy szerint én 3v3-ban champ1 vagyok. 2v2-ben champ2/3. 1v1-ezni nem is szoktam, úgyhogy ott valószínűleg championig sem jutnék fel. Remélem érted.

A besorolásod játékmódonként eltérő lehet. Teljesen egyértelmű.

2020. máj. 10. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!