Miért van ennyi low és noob a lolban?
Hello!
Az általad említett "noobok" mint ahogy a nevében is benne van, "newbie" azaz újonc.
Számára egy új/nem túl rég ismert játékról van szó, nem ismeri a championokat, a kiskapukat, a lehetőségeket.
Szóval ne várd tőle azt a tudást, ami neked van.
Az általad pedig "lowokként" aposztrofált játékosok pedig vagy gyerekek, vagy szórakozni vágyó nem geekek, akiknek van igazi életük és tényleg csak funból mennek néha 1-2 gamet. De az is előfordulhat, hogy csak rossz napja van valakinek, zaklatott, esetleg fáradt, máshol járnak a gondolatai.
Tanácsok a végére: Figyelj oda mindig!
Sose a többiekkel foglalkozz, mindig magadra és az enemy-re fókuszálj.
Próbálj keveset hibázni.
Nekem az például nagyon bevált, hogy megdícsérem a teammate-eket amikor csak tehetem és megérdemlik.
Ha meg hibáznak, nem kezdem oltogatni őket, hanem pl. azt írom h legközelebb jobban fog menni.
10% winrate növekedés garantált :D
Pont ma volt egy ilyen eset. Megdícsértem a csapatból valakit,és elkezdett nagyon jól játszani. Egy másik tag meg elkezdte oltogatni,mert jó lett. Nem is értem az ilyet.
Egyébként én sosem "bántok" senkit,a kérdés kiírását kiváltó meccsen sem szidtam senkit.
Régen gyakrabban dícsértem játékosokat,de ez most jóideje elmaradt,pont a mai napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!