Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Csak én vagyok ilyen noob...

Csak én vagyok ilyen noob lolban? :D

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy még sose játszottam mobával ezelött, De most valaki kedvéért elkezdtem játszani.

Kb 2 órát játszottam csak ebben a haladó playerek vs MI játékmódban, és semmit sem tudtam ölni a minionokon meg pár tornyon kivül. Szóval tudom hogy hülye kérdés, meg minden. De tényleg nehéz belerázódni a dologba? Vagy inkább a kezdőkkel kellett volna mennem? (Tudom, hülye vagyok xD)

2017. aug. 16. 00:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Kezdőkkel menjél. Úgy se 2 óra lesz belerázódni, hanem több hónap.
2017. aug. 16. 00:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Hát ja, kicsit gáz volt mikor a csaj akiért felmentem játszani lenyomott.... :DDD
2017. aug. 16. 00:24
 3/6 anonim válasza:
Nehéz,mert nagyon összetett játék,nem csak az öldöklésről szól, de egy hónap alatt is rengeteget lehet benne fejlődni. Ne add fel!:)
2017. aug. 16. 00:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Egy ismerosom tobb eve jatszik, es azt mondta, elso evben a kezdo botokat se tudta megolni. ._. Legyoztek a kezdo botok 1 ev utan is. Jo, ez egy extrem eset, azota bronz 4 (lol), de azert nem ilyen nehez haladni, ha jol allsz hozza, szeribtem megeri, sokmindent lehet tanulni a jatekbol, amit hasznosithatsz a valo eletben is
2017. aug. 16. 12:22
 5/6 anonim válasza:
Figyu 16 éves vagyok és lány.Öt éve kezdtem játszani..most se vagyok profi. Tényleg nagyon összetett játék..engem is megöltek a kezdő robotok egy év után is. De nyugi.. Meg lehet csinálni. Egyébként csak akkor ajánlom h játsz ha van rá időd...másképp nem éri meg. Ha van kérdésed fordulhatsz hozzám
2017. aug. 16. 21:25
 6/6 EZBIMIEZ válasza:
100%
4 éve játszok még mindig szar vagyok
2017. aug. 17. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!