Ti szoktatok videójátékokkal játszani?
Figyelt kérdés
20 évesen azt érzem, hogy annak ellenére hogy régen mennyit játszottam, már egyre jobban unom. Inkább másra költöm el azt a pénzt és nemtudom van-e még valaki hasonló cipőben?2019. nov. 10. 10:33
2/7 anonim válasza:
Szoktam.
Próbálj kis szünetet tartani. Nem kell erőltetni a játékokat, ha nincs hozzájuk kedved vagy próbálj meg a megszokottól kicsit eltérő játékokat keresni. Hogy kilépj a komfortzónádból egy kicsit. Ha meg sajnálod rá a pénzt akkor ööö...torrent.
3/7 anonim válasza:
Szoktam, viszont a modern AAA vonal jellemzően taszít, így nagyrészt maradnak a régebbi vagy az alacsonyabb költségvetésű játékok.
4/7 anonim válasza:
Alkalomadtán. Már én sem játszom annyit, mint régen.
5/7 anonim válasza:
Egyre kevesebbet, már nem köt le annyira ez a hobbi, ha szeretnék megismerni egy-egy történetet, akkor annak jobb módját látom az irodalomban és a filmekben, a játékok terén jelenleg sokkal inkább az tud bevonzani, ha látom, hogy lehetőséget kapok a történet alakítására, a feladatok eltérő módon történő megoldására, de az átlag rpg és immersive sim jóval időigényesebb, mint ami jelenlegi kötelezettségeim mellett belefér.
6/7 anonim válasza:
Én pont fordítva vagyok:D sokkal többet játszok azóta , hogy dolgozok és lett pénzem rá, felszabaditó , hogy nem a szüleimtől kell kérni a rávalót és közben hallgatni , hogy ez mekkora hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!