Sokan mit élveznek még felnőttként is a PC játékokban?
Amit más a filmekben, könyvekben. Filmet soha nem nézek, nem megy 2 órányi képernyőbámulás.
Játék pedig olyan mint egy vizuális könyv, filmjelenetekkel.
Elvezet egy másik világba, te irányíthatod az események nagy részét, felfedezheted a világot, gyűjthetsz információkat a helyek történetéről stb.
Egy film nem képes megadni ezt a szabadságot, ráadásul a ma megjelent játékokban a karaktereket filmszínészek játszák.
Számomra egy videojáték is ugyanolyan szórakosztatási eszköz, mint bármi más. Attól, hogy játéknak hívják, még felnőtteknek készítik nagyrészét.
Én sem értem pl. hogy a legtöbb felnőtt mit élvez abban, hogy minden este matarészegre issza magát a kocsmában. Mások vagyunk, ennyi.
Kikapcsol, levezeti a stresszt.
Es interaktiv, mivel nekem is reszt kell venni a cselkmenyben, igy sokkal jobban lekot mint bamulni egy filmet vagy olvasni, stb.
Ezt pont olyan lehetetlen kerdes mint ahogy mas se tudna elmagyarazni arrol hogy miert jo cigizni, belyeget gyujteni vagy hegyeket maszni.
Hát inni nem szeretek ha sportolni vágyok jogázok
De nincs annál kikapcsolóbb mint leülni vagy kényelmes pózban játszani. Vagy a partnereddel játszani együtt valamit. Én mondjuk a felülnézetes stratégiai játékokat preferálom vagy skyrim witchert
Bár van amit én nézek ahogy ő játssza pl dark soulst
Szóval ugy h stabil munkánk van normális nyugodt életünk nem kocsmázunk néha kikapcsolunk 1-2 havonta inni jo barátokkal külön v együtt.
De játszani ezen felül nekem a legnagyobb kikapcsolódás ha minden napi teendőm megvan.
De ezen felül olvasni szoktam akkor is fantasy könyveket vagy világ híreket böngészek.
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!