Van olyan film\rajzfilm, amit felnőttként újranéztetek és rájöttek az igazi mondanivalójára, vagy mélyebb üzenetére?
Régen annyit értettél belőle, hogy például a jók összefogtak, legyőzték a főgonoszt és együtt élnek békében míg meg nem haltak,
viszont az alkotás készítői mindezt olyan mély érzelmekkel és komoly, de burkolt filozófiai és etikai kérdésekkel tűzték tele, amikből kb 0% jött át annak idején.
Van olyan film nálatok, amit felnőttként újranézve egy teljesen más témát feldolgozó filmnek tűnik?
Az összes egész estés Ghibli studio - s rajzfilm ilyen.
Ajánlom mindenkinek. 21f
Nekem pl. a Doktor Bubó.
Gyerekként mindig megnéztem, jókat kacagtam rajta, de immár felnőtt fejjel nézve egészen más, még jobban megnevettet. Jópár poén, rejtett utalás elszállt anno a fejem felett, de ez nem is csoda, hiszen ez a sorozat nem gyerekeknek készült. Kb. mint a Macskafogó.
2-es Válaszoló:
Egyetértek, a Ghibli Studió produkciói valóban csodálatosak!
Nekem a "Chihiro Szellemországban" a kedvencem közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!