Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim ban ha meghal a a...

Skyrim ban ha meghal a a társad vagy követőd akkor azt kapsz mégegyet vagy respawnol?

Figyelt kérdés

2019. okt. 18. 20:26
 1/8 A kérdező kommentje:
meg a ló is?
2019. okt. 18. 20:26
 2/8 anonim ***** válasza:
55%
Igen. A társad ott lesz, ahol először felvetted. Hamár a feleséged, akkor meg a házadban lesz.
2019. okt. 18. 20:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha meghal akkor mod vagy konzolparancs nélkül nem. A Skyrimban alapból nem respawnolnak a követők.
2019. okt. 18. 21:39
 4/8 A kérdező kommentje:
és ha nem követ akkor micsináljak? vagyis nem akkar kijöni egy helyröl
2019. okt. 18. 21:47
 5/8 007Prof ***** válasza:
Ha nem jön ki, menj tovább. Többnyire megjelenik melletted akkor, ha te mentél ki. Vagyis melléd csapja, ha új pálya részt tölt be. Néha csak akkor, amikor végleg kikerültel az aktuális rom-vár-barlang bármiből. Kitartás: amíg haza nem küldöd, leràzhatatlan.
2019. okt. 19. 08:20
 6/8 anonim ***** válasza:
29%
A Sötét Testvériségnél (Dark Brotherhood) van egy fekete ló, Árnytáltos (Shadowmere), az vagy halhatatlan vagy marha sok hp-ja van, de amúgy a többi ló ha meghal, akkor végleg bukod.
2019. okt. 20. 21:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem, ha Lydia elakad valahol... akkor Unreleting Force-t szoktam rányomni... :D
2019. okt. 27. 14:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Én akkor is, ha nem. :D Nem tudom, hogy miért imádják annyian. XD (Ne vedd sértésnek! :D)
2019. okt. 27. 15:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!