Megéri a Sea of Thieves?
Figyelt kérdés
Még tavaly Áprilisban láttam róla egy IGN-es bemutatót, ahol nagyon lehordták, mert a sok ígérettel szemben nem lett benne annyi tartalom. Változott a dolog azóta? Szívesen megvenném, de nem tudom, hogy azóta mennyit haladt a játék?.2019. szept. 8. 17:10
1/3 anonim válasza:
Ha nincs kivel játszani akkor hamar unalomba fulladhat. Ugyan vannak kincskeresős küldetések amiknél különböző rejtvényeket kell megoldani, de azt sem lehet normálisan csinálni, főleg nem egyedül. Mert hiába vették ketté Kaland és PVP módra, kaland módban is kb minden 2. játékos neked támad. Haverommal mi is kipróbáltuk mert engem érdekeltek ezek a kincskeresések, összefutottunk egy másik duóval akik épp ugyanazt a küldetést csinálták. Gondoltuk együtt megcsináljuk a küldetést, a másik játékos is írta hogy fogjunk össze, erre a csapattársa addig beállt a mi hajónk mellé, kifosztotta majd szétlőtte. Hacsak nincs legalább 2-3 haver akivel játszhatsz és nem akartok állandó csatát, akkor felesleges próbálkozni. Kb az életkedved is elmegy, mert 2 perc nyugtod nincs a játékosok miatt.
2/3 anonim válasza:
Ahogy az első is írta, egyedül esélytelen és élvezhetetlen.
3/3 anonim válasza:
Egyedül is lehet, csak persze kicsit nehezebb. Őszintén szólva kissé túlárazott a játék, de ha szereted az ilyesmit és nem sajnálod rá a pénzt, akkor szerintem megéri. A játék tartalma elég sokat bővült az elmúlt 2 évben. Vannak már pl. tök jó story küldetések is. Viszont minket is párszor megtámadták más játékosok és elvesztettük ami volt, de hát ez egy ilyen játék. Ha nem akarsz PVP-zni tedd fel az "Offer Alliance" zászlót, akkor talán valamivel kisebb az esélye hogy megtámadnak és lehet lesz egy szövetségesed is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!