Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki eltudná nekem magyarázn...

Valaki eltudná nekem magyarázni hogy a PS4-el hogyan lehet játszani?

Figyelt kérdés

Először is nem vagyok teljesen hülye ehhez mert játszottam már PS1,PS2 és PS3-on de PS4-en egy kicsit másképp működnek a dolgok,legalábbis én azt olvastam.Csakhogy írtak ezt is meg azt is így egy kissé összezavarodtam ezért lenne pár kérdésem:

1: Ha megveszek egy játékot abban van lemez vagy csak egy aktiválókód amivel az interneten keresztül tudom letölteni a játékot?De akkor minek írják hogy Blue-Ray lemezt-et is letud játszani?Vagy ezt PS3-as játékokra értik?

2: Akinek nincsen internetje annak szívás van?Tehát nem tud játszani PS4-es játékokkal?(Tegyük fel nincs a merevlemezen egy játék se)

3: Ha megvan a PS4 "jailbreakelve" attól még tudok róla letölteni legálisan aktiválókódos játékokat amiket megveszünk a boltokban anélkül hogy bannolnának?

4: Az online multiplayerért fizetni kell?

2019. aug. 31. 21:45
 1/3 anonim ***** válasza:

1. Van lemez, azzal telepíted a hardverre, de a lemez utáni is kelleni fog ahhoz, hogy játszhass az adott játékkal.

2. Fizikai (tehát lemezes) játékokkal mindig tudsz játszani ha megvan hozzá a lemez. Digitális játékokat net nélkül csak akkor engedi elindítani, ha a ps4 aktiválva van primary ps4-ként. Ezt minél előbb tedd meg, nekem voltak belőle gondjaim.

3. Ezt nem tudom.

4. Igen, ps+ előfizetés kell, ez havidíjas. Viszont ingyenes multis játékokat ps+ előfizetés nélkül is enged játszani.

2019. aug. 31. 21:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Azért írják, hogy blue rayt is képes játszani, mert a filmek is azon vannak.
2019. szept. 1. 08:22
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. szept. 1. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!