Valaki el tudja nekem magyarázni, hogyan kell játszani az amx alc bis-el?
A napokban fejlesztettem ki,de nem igazán megy vele a játék(bár az ágyun kivűl minden meg van).A leopard-dal és társaival nagyon ment a játék(a SPIC volt az utolso),de ezt nem nagyon érzem még(szerintem a nem körbeforgo löveg miatt).Ki milyen felszerelést használ?
ki hogy játszik vele?Előre is köszi a segítséget.
A helyesírási hibákért bocsi,szorakozik a billentyűzetem.
Először is, pont az ágyú a lényeg rajta, attól lesz használható.
A taktika pedig: föl alá szaladgálsz, messziről felfedezed az ellenséget, és hagyod hogy a csapat lője szét. Ha találsz egy magányos ellenséget, aki ne adj isten sérült is, akkor egyenesen felé tartasz, amikor közel vagy, akkor lősz, és kikerülöd, aztán igyekszel meglógni.
Másik opció, hogy berohansz egy bokorba, és messziről lövöd az ellenséget, de az kevésbé izgalmas :D
Aha,szóval a felszerelések terén mi éri meg?mert pl álcaháló
kell rá,de a venti és célzásgyorsító közül melyiket?Mert videókba sokan szidják a hosszú célzás miatt.Szerintem periszkóp lesz a harmadik,mivel a luchsot is inkább passziv spotra használtam.Bár mostanában volt vele egy rohangálós 3000+ spot dmg-s csatám,tier 7-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!