Van egy 6 húros Bendzsóm és játszani akarok rajta. Hogyan kezdjem el, mit kéne először tennem, tanulnom és hol tudom megtanulni? Van valami könyv vagy internetes iromány amiből tanulni lehet, vagy valaki aki ért hozzá és el tudná magyarázni?
Figyelt kérdés
Semmit nem értek hozzá, csak imádom a bendzsó hangját és játszani szeretnék rajta. Falun lakom, a közelben egy gitáros sincs aki legalább a hangolást megmutatná.A kotta olvasást sem vágom, régen furulyán tanultam, játszottam is, de minket csak úgy betanítottak hogy mit hogyan játszunk. Szóval elég gáz a helyzet és az alapoktól kell kezdenem.2016. márc. 29. 09:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!