Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » 15-17 éves tinik manapság...

15-17 éves tinik manapság mikkel játszanak?

Figyelt kérdés
Úgy értem milyen játékokkal? Elsősorban ebből a korosztályból várnék válaszokat. Titeket milyen PC/ mobiljáték köt le?

2019. aug. 11. 23:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kompetitív multiplayer játékok.Leginkább azok, amelyekben csapatként tudunk működni. Rendkívül hasznos szerintem. Kulcsfontosságú a jó kommunikáció és a rendesen kidolgozott stratégia.

Rainbow Six Siege

Rocket League

2019. aug. 12. 08:52
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Bár én már kilógok ebből a korosztályból (18), és én nem igazán játszottam ezekkel a játékokkal, de ezek voltak/vannak felkapva nálunk.

League of Legends

Counter Strike: Global Offensive

Rainbow Six Siege

PUBG

GTA Online

Fortnite

Hearthstone

Overwatch

Rocket League

Személy szerint én ezek közül csak a Hearthstoneal játszottam(meg egy kevéskét a CS:GO-val).

2019. aug. 12. 19:05
 3/5 kevin064 ***** válasza:
100%
Tulajdonképpen a második mindent elmondott, a legtöbben tényleg azokkal játszanak, bár személy szerint én az RPG-kért vagyok oda
2019. aug. 13. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

#2- es válaszoló vagyok

Amúgy ahogy leírtam, én se vagyok oda ezekért a játékokért, sokkal jobban szeretem a single player játékokat.

2019. aug. 14. 23:15
 5/5 anonim válasza:
100%
Én mostanában Fifa és Fortnite. 15
2019. szept. 1. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!