Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire játszanak manapság a...

Mennyire játszanak manapság a cod mw3 al vagy a bo2 vel?

Figyelt kérdés
Sziasztok. azt tervezem hogy meg veszem az mw3 at vagy a bo2-öt ám nem tudom mennyien játszanak vele, ugyan is nem akarok olyan játékot venni ami ugymond halott..
2017. márc. 6. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:

platform függő

konzolon már egyikkel sem játszanak túl sokan

PC-n inkább, ott viszont egyre több a hacker mert már évek óta nem nézi a reportokat az Activision :/

2017. márc. 6. 19:29
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ. Igen sajna ez van a lóvét be szedik majd csesznek a világra hackerek terén..
2017. márc. 6. 20:03
 3/5 A kérdező kommentje:
ja amúgy PC re gondoltam.bocsi
2017. márc. 7. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:

mondjuk az Activision sosem titkolta ezt, emlékszem mikor megjelent az Advanced Warfare bejelentették hogy a BO2 és Ghosts már nem fog élvezni online ellenőrzést (magyarul azt csinálhatsz amit akarsz)

legalább abban az 1-2 évben odafigyelnek erre, Overwatch-nál fél évvel később volt hogy már találkoztam hackerrel

2017. márc. 8. 22:59
 5/5 A kérdező kommentje:
na igen... ezért is jobbak a tört szerverek hisz ott mindig van admin.
2017. márc. 8. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!