Mount and Blade: Worband Naruto moddal mi a helyzet?
Hát meg tudlak érteni, én is imádom a Naruto-t is és a Mount and Blade-et is, de ez a játék eléggé ingatag, és még a legjobb modderek sem tudnak egy stabil overhault csinálni neki. Azt javaslom, hogy játssz inkább a vanilla Mount and Blade-del, és ha Naruto-s szerepjátékot akarsz, akkor Skyrimozz! Sokkal stabilabb, és szebb dolgokat is lehet benne csinálni, méghozzá sokkal könnyebben!
Ez a karakter még egy régebbi kreálmányom, és a Special Edition-nél még jobban néz ki. De ezen kívül sok jutsut is megcsináltam, amik közül sok hasznos is van, csak azok közül most nem tudok semmit mutatni.
Igen, végignéztem az egészet, illetve a Boruto-t is, ameddig kijött.
A modokat arról az oldalról tudok letölteni, ahonnan a képet is küldtem.
A Special Edition-t ajánlom, mert a sima Skyrim
-régebbi
-kevésbé bírja a terhelést(ha sok modod van, gyakrabban lefagy/kilép)
-csúnyább
-régebbi motort használ, és csúnya grafikai hibák is feltűnhetnek(ráadásul tök értelmetlen összefüggésekkel, minthogy villog a tó, ha nincs bekapcsolva az automatikus mentés... wat?)
A modok letöltéséhez visszatérve:
-Be kell regisztrálnod az oldalra a letöltéshez, de teljesen ingyenes, szóval nincs mitől félni.
-Rengeteg más játékhoz is van mod, szóval van választék, illetve figyelj majd oda, mert a sima Skyrim és a Special Edition modjai külön vannak!
-Töltsd le a Nexus Mod Managert, és azzal telepítsd a modokat, mert ha csak bemásolod a fájlokat, abból katyvasz lesz! (van persze más program is erre a célra, de azokat nem ismerem, szóval azokkal nem tudok segíteni)
-Figyelj majd oda a modok követelményeire, mert ha valami hiányzik, jó esetben el sem indul a játék, rosszabb esetben elindul, és csak utána jössz rá, hogy gond van, ami akár a mentésedet is tönkreteheti.
Ha kérdésed van, nyugodtan írhatsz itt is, vagy privátban is(utóbbit biztosan észreveszem). Jó szórakozást! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!