Naruto Shippuden lesz magyar szinkronnal?
Én most nézem a Narutot magyar szinkronnal (nem érdekel ha ócsárolnak miatta, nekem nincs bajom a magyar szinkronnal) de a Shippudent már majd japán szinkronnal és angol felirattal fogom nézni.
Mivel a Naruto szinkronját kb. Tíz éve csináltak, azóta rengeteg minden változhatott, és lehet, ha valaha is újraszinkronizálnák, egészen biztos, hogy teljesen más szinkrongárdát kapna a Shippuden (és több fontos karaktert mások szólaltatnának meg) ami már nem igazán az igazi magyar szinkron, ha nem a szokásos animax-es szinkronhangok szinkronizálják őket. Szóval szerintem már ne is szinkronizálják ha eddig nem tették meg. Naruto szinkronhangja (Előd Botond) pl. ha jól tudom már otthagyta a szinkronpályát.
Szóval én nem akarnék új magyar szinkrongárdához szokni már, inkább nézem japánul. Hacsak legalább a főbb karakterek szinkronhangja megmaradna, de szerintem a karakterek 90%-a új szinkronszínészt kapna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!