Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Szerintetek megéri sima XBOX...

Szerintetek megéri sima XBOX ONE-t venni manapság vagy inkább az XBOX ONE S lenne jobb?

Figyelt kérdés

2019. júl. 28. 11:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%
Sima Xbox One-t még árulnak egyáltalán? Az S egyébként ugyan az mint a sima, csak vékonyabb, kisebb. Szóval tök mindegy. Az igazi kérdés inkább az lenne, hogy Xbox One vagy Xbox One X, mert azok tényleg különböznek. Sőt, a még nagyobb kérdés az, hogy miért Xbox, ha egy rakás exklúzív játéka van a PS4-nek?
2019. júl. 28. 12:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Használtan tervezek venni, sajnos az x-re nincs keret. Mindenféleképpen xbox one a cél.
2019. júl. 28. 14:42
 3/11 anonim ***** válasza:

Én 2 hónapja vettem. Minden tökéletes. Minden akár 1 hónapja megjelent játék fut rajta, jobban mint barátomnak az S-en. Sokkal olcsóbb már mégis. Semmi bajom nincs vele, nem bántam meg hogy megvettem. Tökélete. Nem lassú, nem melegszik (tetőtérben van a szobám, ha kint 35 fok van nálam 39, egesz nap tudok vele mégis játszani. Semmi baja)

Ha használtan veszel a kontrollerre fordits figyelmet. Analog nem akad stb

2019. júl. 28. 22:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja és az elsőnek: ugyanannyi exkluziv van boxra is mint ps-re, sot talán kicsit több is..
2019. júl. 28. 22:22
 5/11 anonim ***** válasza:
0%

"Ja és az elsőnek: ugyanannyi exkluziv van boxra is mint ps-re, sot talán kicsit több is.."

Mint pl.? Nem kötözködni akarok, de én egyetlen egy játékot nem tudok, ami csak Xboxra van és nincs PS-en vagy PC-n.

Amúgy ha használt, akkor azt vegyed, ami egyáltalán megtalálható a lakóhelyed közelében és normális állapotban van. A sima és az S között lényegi különbség nincs.

2019. júl. 28. 22:46
 6/11 anonim ***** válasza:
66%

[link]

(Google első találata. Ezen kívül több millió oldal szól még erről a témáról)

Itt csak néhány, talán 5-6 játékot találsz ami excluziv, ennél sokkal több van. De ez mindegy is a kérdezőnek, hisz megmondta. Xboxot akar. Ennyi. Nem értem mit kell jönni a ps-sel. Valószínűleg számolt azzal a kérdező is hogy vannak exklúzív tartalmak, és helyesen a box mellett döntött.

És mondom mégegyszer. Amikor csak megjelenik egy game boxra vagy psre azonnal jelent be a másik is exklúzív tartalmat, pont azért hogy fenttartsák a versenyt. Igy lehet az hogy közel azonos a száma azoknak a játékoknak.

2019. júl. 29. 07:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem létezik "Xboxot akarok venni" topik "Vegyé inkább PS4" válasz nélkül. A kettő kézen fogja jár gyakorlatilag.

Teljesen jó a sima Xbox, meg a One S is. Én is most akarom eladni a One S-t, mert vettem egy One X-et.

2019. júl. 29. 15:31
 8/11 anonim ***** válasza:
0%

"Itt csak néhány, talán 5-6 játékot találsz ami excluziv, ennél sokkal több van. De ez mindegy is a kérdezőnek, hisz megmondta. Xboxot akar. Ennyi. Nem értem mit kell jönni a ps-sel. Valószínűleg számolt azzal a kérdező is hogy vannak exklúzív tartalmak, és helyesen a box mellett döntött."

Ezek közül egyik sem exklúzív. Mindegyik van PC-re.

Nem akarom szétoffolni a témát ezzel amúgy, csak nem tudom miért kell hazudni :D

2019. júl. 29. 16:21
 9/11 A kérdező kommentje:
Azért szeretnék Xbox-ot, mert pcre nagyon sokan kéne radobjak hogy tudjak játszani pl. Forzaval és arra éppen nincs keret. Én is tisztaban vagyok vele hogy ami xboxon "exkluzív" az éppen Meg található PC-n is, csak éppen marha nagy gepigennyel. Ez a fő ok amiért szeretnék konzolt. Az xbox melletti döntés még igazából a kontroller meg a Forza. Köszönöm mindenkinek a segítséget!
2019. júl. 29. 20:33
 10/11 anonim ***** válasza:
32%
Az exkluzív szó nem azt jelenti, hogy egy darab platformon jelenik meg. Az exkluzív szó egy adott platformhoz hozzárendelt játék/zene/film, akármi. Ez olyan, mint a Spotify exkluzív dalok: PC-n is meghallgathatod, de telefonon is elérhető. DE CSAK SPOTIFY-n! Attól függetlenül még ez exkluzív. A Netflix exkluzív egyedi sorozatokat se csak PC-n nézheted meg, hanem okos TV-n, konzolon, de csak a Netflix keretein belül. Így működik az Xbox is: CSAK XBOX PROFILLAL játszhatod Xboxon az exkluzív játékot, ami már van PC-n is, de aki PC-n tolja a Forzát, az is Xboxozik. Kápizs?
2019. júl. 30. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!