Van itt olyan aki tegnap megnézte az Oroszlánkirály filmet a moziban? Mi a véleményetek róla?
De, ezeknek az új élőszereplős vagy élethű CGI filmeknek pontosan te vagy a célközönsége. Az a felnőtt, aki a klasszikus Disney rajzfilmekkel nőtt fel, ezért nosztalgikus, de rajzfilmre amúgy már nem ülne be moziba.
Azt nem mondtam, hogy egy sikeres ötlet, csak azt, hogy ez mögötte az ötlet. Az tény, hogy ezek az adaptációk el vannak bäszva, de attól még a mostani húszon-harminc évesek a célközönség.
A film célközönségét nem nagyon tudnám meghatározni, igazából rengetegen mentek be ötéves gyerekekkel, de nekem 14 évesen voltak benne olyan részek is, amitől mondhatni megijedtem. ( Hozzá kell tenni, hogy az eredetit már nagyon régen láttam, nem is emlékeztem rá. )
Szóval szerintem nem a kisgyerekeket célozták meg, de mint írtátok, olyan filmnek kevés, amire felnőttek saját akaratukból beülnek.
nekem személy szerint nem volt vele bajom, de nem lett a kedvencem.
Mi 3D-ben néztük, nagyon látványos, szépen megcsinálták. Vannak benne nagyon szép, könnyfakasztó jelenetek! Anyukámnak is nagyon tetszett (aki már 64 éves). Érdekes, hogy inkább felnőttek voltak a nézőtéren.
Egyedül a felnőtt Simba magyar hangja nem tetszett, főleg ahogy énekelt... mint Jani a kocsmában - szinte már a fejemet fogtam kínomban. Miért nem egy karakterhez jobban illő hangot adtak alá, ha már a főszereplőről van szó. pl. Zöld Csaba hangja 100x jobban illett volna hozzá (Star Wars Kylo Ren).
Hol vannak már azok az idők, amikor még olyan szinkronok készültek a filmekhez, hogy a magyar változat messze élvezetesebb volt még az eredetinél is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!